Király Linda családjával most minden rendben, de nem volt ez mindig így. Az énekesnő bevallotta, hogy öccse, Ben egykor komoly betegséggel küzdött: a rákkal!

Nagy az öröm most Király Lindáék családjában, hiszen az öccsének nemrég gyermeke született, ami az egész családot felpezsdítette. Linda is imádja a kisbabát, folyamatosan videótelefonálnak, hogy mindig láthassák a kis Kait. Benjamin nagyszerű apának bizonyult, az első perctől kezdve ráérzett a dolog ízére, cseréli a pelenkát és gondoskodik a gyerekről.

Király Linda testvére betegségéről nyilatkozottFotó: Szabó Gábor - Origo

"Mindennap facetime-ozunk vagy Skype-on beszélünk, az a lényeg, hogy lássam a babát. Jönnek haza nyáron, a nagyszülők is szeretnék már a karjukba venni Kait" - mondta a Borsnak Linda. Szerencsére mindenki jól van és egészséges, de nem volt ez mindig így, ugyanis Ben egykor komoly betegséggel küzdött. Bennek volt problémája a rákkal" - vallotta be Linda, de hála az égnek már minden rendben van. "Az egészsége szerencsére teljesen rendben van. Bent még soha nem láttam ennyire boldognak" - mondta az énekesnő.

Király Linda: “Három gyerekre gyúrunk”
Király Linda sokat küzdött, legfőként önmagával, de megtalálta a tökéletes férfit, aki az önbizalmát is helyreállította. Elfogadta kinézetét, és nem görcsöl semmin. Már azt is tudják, hogy három gyermeket szeretnének. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!