Lang Györgyi sokáig szégyellte betegségét

Forrás: Tv2 -
Lang Györgyi betegség Pa-Dö-Dö
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lang Györgyi sclerosis multiplex betegségben szenved, de sokáig titkolta. Azt hitte, ezt szégyellni kell.

Lang Györgyi évek óta sclerosis multiplex betegségben szenved, de 22 évig tünetmentes volt. Akkor egy kettős látás miatt ment el orvoshoz, de kiderült, hogy a baj annál sokkal súlyosabb. Azóta küzd, és már beszélni is mer róla, de nem volt ez mindig így!

Lang Györgyi az állapotáról nyilatkozott Forrás: Tv2

A lábam nem mozgott régen sem és most sem, tehát nem romlott, és ez javulásnak számít"

idézi a Blikk

Mindennap 10 órakor ébred, ekkor jönnek hozzá az ápolók, akik segítenek kikelni neki az ágyból és felöltözni.

Falusi Mariann is segít Györgyinek, minden szerdán együtt úsznak.

5 DIY trükk a mitesszerek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170624-mitesszer-otthoni-praktikak.htmlA zsíros, eltömődött pórusok és a mitesszeres arcbőr ellenszerét gyakran a kamrában is megtalálhatjuk. Próbáld ki ezeket a filléres DIY trükköket. Elmondjuk, mi hogyan hat, és azt is, hogyan használd! Dr. LifeOrigoCsernus Imre befejeztehttp://www.life.hu/drlife/20170627-csernus-imre-befejezte-a-rendeleset.htmlCsernus Imre 25 év után mondott búcsút a praxisának. Hogy mit csinál most, és mit gondol az emberekről, azt elmondta nekünk a Volt Fesztiválon. Dr. Life--Borzalmasan csúnya feneke lett a fiatal lánynak: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170627-szornyu-alakja-lett-a-fiatal-lany-fenekenek.htmlConnie kétségbeesetten kereste fel a két sztársebészt, ugyanis egy másik szakember hentes csúnyán elbánt a fiatal lánnyal: Fotók! Dr. LifeOrigoA transznemű pár szüneteltette átalakulását, mert gyereket akartakhttp://www.life.hu/drlife/20170627-a-transznemu-par-szuneteltette-atalakulasat-hogy-gyerekuk-legyen.htmlA transzenmű pár mindenáron szeretett volna közös gyermeket, ezért egy időre a saját személyiségükről mondtak le. Szüneteltették ugyanis az átalakulásukat, hogy megérkezhessen hozzájuk a csoda: már egyéves a kislányuk! Dr. Life--Meghalt a férfi, akit összevert a Happy Gang énekese, Vitaminhttp://www.life.hu/drlife/20170627-meghalt-a-ferfi-akit-osszevert-a-happy-gang-enekese.htmlA Happy Gang énekese egy kocsmában keveredett szóváltásba egy másik férfival, aminek verekedés lett a vége. A sértett feljelentést tett, de az ügy végét nem érhette meg: legyőzte a gyilkos kór. Dr. Life--Jordán Tamás még egy darabig a kórházban lesz: nagyon gyengehttp://www.life.hu/drlife/20170627-jordan-tamas-meg-gyenge.htmlJordán Tamás múlt szombaton esett el, azóta kórházban van. A színházigazgatót nem engedik még haza az orvosok: nagyon gyenge. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.