Császármetszést hajtott végre, de közben elvetélt a terhes doktornő

Forrás: Dreamstime -
terhesség császármetszés vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Mervat Mohamed Talat éppen császármetszést végzett egy szülő nőn, amikor erős fájdalmat érzett.

Az eset egy luxori kórházban történt Egyiptomban. A doktornő is terhes volt, a beavatkozás közben azonban vérezni kezdett. Ez nem akadályozta meg abban, hogy végrehajtsa a műtétet, és segített páciensének egészséges gyermekét világra hozni.

A doktornő méhen kívüli terhes volt Forrás: Dreamstime

Ő azonban közben elvetélt.

Utóbb kiderült, hogy méhen kívüli terhes volt - tájékoztat a Metro.

Rossz híreket kapott orvosaitól a műtéten átesett Koós Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20170708-koos-janost-megmutottek.htmlA népszerű magyar énekes februárban komoly sérüléseket szenvedett egy esés következtében. Otthona előtt történt a baleset, és sajnos eltört a válla. Azonnal műteni kellett, és bár az operáció jól sikerült, lassan halad a rehabilitációja.Dr. LifeOrigoUtcára került a nő, aki felismerhetetlenre égett egy balesetbenhttp://www.life.hu/drlife/20170707-uj-eletet-kezdett-a-no-akinek-mindene-megegett.htmlCourtney Cosper élete egy csapásra megváltozott a balesete után: magára maradt a fájdalmával és a problémákkal is, hiszen a férje cserben hagyta a bajban. Dr. LifeOrigoKuruzsló miatt veszítette életét egy rákos nő http://www.life.hu/drlife/20170707-alorvos-miatt-halt-meg-mellrakban-egy-no.htmlElképesztő, hogy manapság orvosi végzettség nélkül is lehet "gyógyítani." És erre mindig csak akkor derül fény, mikor valaki életét veszti a hozzá nem értő, felelőtlen kuruzslók miatt. Dr. LifeOrigoÚj kankótípusokat fedeztek fel - Nem tudjuk gyógyítani http://www.life.hu/drlife/20170707-nem-tudjuk-gyogyitani-az-uj-kankofajtakat.htmlSajnos egyre több olyan betegség üti fel a fejét, amivel nem tud mit kezdeni az orvostudomány. Most pedig felfedeztek egy olyan kankótörzset is, amely rezisztens minden kezeléssel szemben. Dr. LifeThinkstockKomoly baleset érte Rippel Ferithttp://www.life.hu/drlife/20170707-baleset-erte-rippel-ferit.htmlRippel Feri élete egy hajszálon múlt... mindenkit megijesztett a sztárartista.Dr. LifeOrigoNagy Judit, a Magyar Televízió egykori műsorvezetője kómába került szülés utánhttp://www.life.hu/drlife/20170707-nagy-judit-komaba-kerult-szules-utan.htmlNagy Judit alig várta kislánya érkezését, gondtalan terhessége után hasonló szülésre számított, pedig majdnem az életébe került! Egy komplikáció miatt kómába helyezték, hogy túlélje, és itt még nem is volt vége a megpróbáltatásoknak. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.