Íme, a férfi, aki 20 évig nem mosott fogat - Fotó!

Forrás: Youtube/Only Human -
fogmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogmosást egyik kisgyermek sem szereti, de muszáj, különben úgy járnak, mint a Jay nevű férfi: 20 évig nem mosott fogat, szinte az egész szája lerohadt.

A fogmosást nem sok gyermek szereti, a fogorvosoktól pedig még a felnőttek többsége is tart, pedig erősen ajánlott odafigyelnünk a fogaink épségére! Nemcsak azért, mert a folyamatos törődéssel sokkal nagyobb fájdalomtól kíméjük meg magunkat, hanem azért is, mert ha sokáig halogatjuk a beavatkozást, akkor túl késő lesz...

Ez lett az eredménye annak, hogy Jay 20 évig nem mosott fogat Forrás: Youtube/Only Human

A Jay nevű férfi így is járt, ám ő nem azért, mert sokáig halogatta volna a fogorvos meglátogatását, hanem azért, mert egyáltalán nem törődött a szájhigiéniával!

20 éven keresztül egyetlen egyszer sem fordult elő, hogyfogat mostott volna, így nem csoda, hogy minden foga elrohadt.

Valami borzalom, ahogy kinézett a férfi szája, a fogorvos 11 fogától gyorsan meg is szabadult. Helyette implantátumokat kapott Jay, nem volt más megoldás. A férfi azonban megfogadta, hogy ezek után jobban odafigyel majd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.