Kórházba került Ryan Phillippe, színész- Fotó!

sérülés baleset Ryan Phillippe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Phillippe, a Kegyetlen játékok című film sztárja súlyos sérüléseket szenvedett...

Közösségi oldalán tudatta az ismert színész, hogy kórházban van, ugyanis súlyos sérüléseket szenvedett.

i'm going to be ok & i appreciate your concern. - me

@ryanphillippe által megosztott bejegyzés,

Egyelőre csak annyi infomrációt osztott meg aggódó rajongóival, hogy hála az orvosoknak, akik azonnal a segítségére siettek, már jobban van. Azt is elárulta, hogy nem egy forgatáson szerezte a sérüléseit, ahogy sokan találgatták, hanem egy családi programon történt a sajnálatos eset.

Elég komoly dolog történhetett, ugyanis a világsztár összecsavarozott lábbal és durván megsérült ujjal pózolt Instagram oldalán.

Ryan Phillippe, baleset Forrás: Instagram story

Eljegyzés után szakítás- véget ért Ryan Philippe kapcsolata

Már az eljegyzés is megvolt, mégis szakított Ryan Phillippe és kedvese, Paulina Slagter.

Zuhany alatt tudott csak szeretkezni férjével a büdös nőhttp://www.life.hu/drlife/20170712-zuhany-alatt-szexelt-a-budos-no.html13 évig szenvedett embertelen testszagától az a 31 éves nő, aki mára végre boldog és teljes életet élhet.Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari nincs jobban, kórházban kezelikhttp://www.life.hu/drlife/20170705-torocsik-mari-allapota-nem-javul.htmlTörőcsik Mari számára sajnos az idei év a betegeskedéssel telt eddig. Többször nyilaktozta, hogy mihamarabb szeretne újra színpadon állni, ám úgy tűnik, erre még jó ideig nem kerülhet sor. A színésznőt folyamatosan kórházban kezelik. Dr. LifeCsonka András tikkel izgulás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20170630-csonka-andras-tikkel.htmlCsonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál. Dr. LifeOrigoKirúgták a modellt, mert menstruálthttp://www.life.hu/drlife/20170601-menstrualt-ezert-kirugtak.htmlFelháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.