Dopeman kishúga már a születése pillanatában betegséggel küzdött, de úgy tűnik, az állapota újból romlani kezdett. 

A híres rapper húga születéskor a klinikai halál állapotába került, ezért újraélesztést kellett rajta végezni. Szerencsére sikerült visszahozni Fruzsinát az élők sorába, de sajnos agykárosodást szenvedett. 

Azóta is fogyatékkal él, és folyamatos felügyeletre szorul. Nemrég azonban arról írt Dopeman az oldalán, hogy a húga ismét kórházba került: 

Dopeman aggódik a testvére miattFotó: Tuba Zoltán - Origo

Drága pici húgomat, Fruzsinát az imént vitte be a mentő az idegsebészetre. Kérlek, szorítsatok neki és a családnak azért, hogy ne legyen komoly a baj"

Kiderült, hogy a lány teljesen váratlanul hányni kezdett, ezért került be azonnal az Országos Idegtudományi Intézetbe. 

"CT-vizsgálat is volt, elsősorban az úgynevezett söntöt nézték meg, ami az agyi-gerincvelői folyadékot vezeti el a hasba, azt hitték, hogy ezzel van baj. Mivel nem találtak semmi rendelleneset, így hazaengedték a húgomat. Most figyelni kell, hogy minden rendben van-e"

A híresség édesanyja nagyon reménykedik abban, hogy nincs komoly baj, de az orvosok szerint előfordulhat, hogy söntöt kell cserélni. Ez pedig azt jelenti, hogy szegény Fruzsinának 19. alkalommal végeznek műtétet az agyában - írta meg aBlikk.