Tévés dokik, akik a valóságban is a kórházban kötöttek ki

sorozat Vészhelyzet kórház Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a színészek sokáig dokit alakítottak, vagy alakítanak még most is egy-egy népszerű kórházsorozatban. De eljött az a pillanat az életükben, amikor betegként ők is kórházba kerültek. Nézzük, hogy mivel kezelték őket.

Áll miatta a forgatás

A legfrissebb hír, hogy Eric Dane (akit a Grace klinikából ismerhet a magyar közönség), betegsége miatt csúszik a The Last Ship sorozat forgatása. Dane, aki plasztikai sebészt alakított a Grace klinikában, súlyos depresszióban szenved, legalábbis a hivatalos közlemény szerint - írja a Variety.

Eric Dane-nek depressziója miatt kellett kórházi segítséget kérnie Forrás: AFP

- írják a lapok. A színész 2011-ben a Grace klinika forgatása közben is kért 30 napot, akkor fájdalomcsillapítók miatt ment elvonókúrára.

Klinikán kötött ki az ötgyerekes színész

A sorozat egy másik dokija, Justin Chambers is került már betegként kórházba. Az ötgyermekes apa 2008-ban egy magánklinikára került, mert alvási rendellensége miatt, annyira kimerült, hogy dolgozni sem tudott. A zaklatott színész 30 napig feküdt az intézetben, ahová néhány évvel később újra visszakerült pár hétre.

Justin Chambers kimerültség miatt került kórházba Forrás: AFP

Így került kórházba a Vészhelyzet dokija

John Stamost legtöbben a Bír-Lak sorozatból ismerik, de ő is több évadon át volt doki a Vészhelyzetben. 2015-ben a színészt a rendőrök kapcsolták le mivel, részegen vezetett. Bár nem önszántából, de Stamos is kórházba került, ugyanis a bíróság rehabilitációs intézetbe és kórházi felügyeletre kötelezte. Itt alig néhány napot töltött.

John Stamos Noah Wyle oldalán a Vészhelyzetben szereplőként, a való életben ittas vezetés miatt került kórházba Forrás: Warner Bros. Television, AFP

Legyőzte a mellrákot a színésznő

Maura Tierney is a Vészhelyzetből lehet ismerős a nézőknek. A főnővért alakító színésznőnél 2009-ben diagnosztizáltak melldaganatot.

A Vészhelyzet színésznője, Maura Tierney mellrákkal küzdött, emiatt kórházi kezeléseket kapott Forrás: AFP

- nyilatkozta a színésznő, aki kemoterápiás kezelést kapott. Abban az időszakban Mauranak nemcsak a rákkal kellett harcolnia, hanem a gyásszal is. A kezelések alatt ugyanis elhunyt az imádott édesapja, akinek a szervezetét legyőzte a rák.

Katherine Heigl, a Grace Klinika sztárja újabb képet mutatott kisfiáról - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170321-katherine-heigl-ujabb-kepet-mutatott-kisfiarol.htmlJanuárban teljesedhetett ki Katherine Heigl családja, életet adott ugyanis első saját gyermekének. Így a csinos színésznő már háromgyermekes anyuka, mivel két örökbefogadott kislánya is van. Nézd meg, milyen aranyos a színésznő kisfia! Család--Megmutatta cuki terhespocakját a Grace klinika színésznője, Camilla Luddingtonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-megmutatta-cuki-terhespocakjat-a-grace-klinika-szinesznoje-camilla-luddington.htmlCamilla Luddington szuper formában van, ami nem is csoda: a színésznő első gyermekével várandós, és majd kicsattan a boldogságtól. TV + SztárokOrigoMicsoda bátorság: felvállalta biszexualitását A Grace klinika színésznőjehttp://www.life.hu/intim/20161008-sara-ramirez-felvallalta-biszexualitasat-a-grace-klinika-szinesznoje.htmlBár Sara Ramirez, A Grace klinika színésznője jelenleg is házasságban él férjével, Ryan DeBolttal, egy Los Angeles-i rendezvényen minap coming outolt egy jó nagyot. Intim--Barátja verhette össze a Grace Klinika színésznőjét?http://www.life.hu/drlife/20160908-baratja-verhette-ossze-a-grace-klinika-szinesznojet-melissa-georgeot.htmlA 40 éves színésznő, Melissa George szerda hajnalban hívta ki magához a rendőröket Párizsban, és azt állította, hogy élettársa megverte. Dr. Life--Ne! Három sorozat tűnik el az RTL képernyőiről: Köztük a Grace klinika!http://www.life.hu/sztarok/20160717-a-grace-klinika-a-pletykafeszek-es-a-vampirnaplok-tunik-el-az-rtl-kepernyoirol.htmlAz RTL Magyarország három ismert sorozatból nem veszi meg a következő évadot, nem folytatódik itthon A Grace klinika, A pletykafészek és a Vámpírnaplók sem. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.