Ezek a színészek sokáig dokit alakítottak, vagy alakítanak még most is egy-egy népszerű kórházsorozatban. De eljött az a pillanat az életükben, amikor betegként ők is kórházba kerültek. Nézzük, hogy mivel kezelték őket.

Áll miatta a forgatás

A legfrissebb hír, hogy Eric Dane (akit a Grace klinikából ismerhet a magyar közönség), betegsége miatt csúszik a The Last Ship sorozat forgatása. Dane, aki plasztikai sebészt alakított a Grace klinikában, súlyos depresszióban szenved, legalábbis a hivatalos közlemény szerint - írja a Variety.

Eric Dane-nek depressziója miatt kellett kórházi segítséget kérnieForrás: AFP

"Eric azt kérte a produkciótól, hogy a személyes problémái miatt kapjon egy kis szünetet. Depressziótól szenved és képtelen most dolgozni. Mivel a helyzet nem javult Eric és felesége úgy döntöttek, hogy kórházi segítséget kérnek"

- írják a lapok. A színész 2011-ben a Grace klinika forgatása közben is kért 30 napot, akkor fájdalomcsillapítók miatt ment elvonókúrára.

Klinikán kötött ki az ötgyerekes színész

A sorozat egy másik dokija, Justin Chambers is került már betegként kórházba. Az ötgyermekes apa 2008-ban egy magánklinikára került, mert alvási rendellensége miatt, annyira kimerült, hogy dolgozni sem tudott. A zaklatott színész 30 napig feküdt az intézetben, ahová néhány évvel később újra visszakerült pár hétre.

Justin Chambers kimerültség miatt került kórházbaForrás: AFP

Így került kórházba a Vészhelyzet dokija

John Stamost legtöbben a Bír-Lak sorozatból ismerik, de ő is több évadon át volt doki a Vészhelyzetben. 2015-ben a színészt a rendőrök kapcsolták le mivel, részegen vezetett. Bár nem önszántából, de Stamos is kórházba került, ugyanis a bíróság rehabilitációs intézetbe és kórházi felügyeletre kötelezte. Itt alig néhány napot töltött.

John Stamos Noah Wyle oldalán a Vészhelyzetben szereplőként, a való életben ittas vezetés miatt került kórházbaForrás: Warner Bros. Television, AFP

Legyőzte a mellrákot a színésznő

Maura Tierney is a Vészhelyzetből lehet ismerős a nézőknek. A főnővért alakító színésznőnél 2009-ben diagnosztizáltak melldaganatot.

A Vészhelyzet színésznője, Maura Tierney mellrákkal küzdött, emiatt kórházi kezeléseket kapottForrás: AFP

"Nagyszerű orvosaim voltak, rengeteg időt töltöttem kórházban. Hatalmas szerencsém volt, mert hamar felfedezték a daganatot és az orvosom a legelső konzultációtól azt mondogatta: minden rendben lesz."

- nyilatkozta a színésznő, aki kemoterápiás kezelést kapott. Abban az időszakban Mauranak nemcsak a rákkal kellett harcolnia, hanem a gyásszal is. A kezelések alatt ugyanis elhunyt az imádott édesapja, akinek a szervezetét legyőzte a rák.