Az ország Lópici Gáspárja műtéten esett át, szürkehályogot távolítottak el a bal szeméről. A beavatkozás jól sikerült, de a színművész egyelőre kettős látástól szenved.

Szilágyi Istvánnak nincsenek könnyű napjai. Miután a fia elverte, több bordája is eltört, most pedig egy műtéten esett át, és eközben még aggódhat is a gyermekéért, akit nem engedtek ki a börtönből. Az ország Lópici Gáspárjának most a felépülés lenne az első, de ő inkább a fia miatt izgul és hazavárja annak ellenére, hogy az milyen csúnyán bánt vele.

Szilágyi István kettős látástól szenvedForrás: RTL Klub

Az általa okozott sebek már gyógyulnak, most nem amiatt szorult ellátásra a színművész. Egy előre tervezett szemműtéten esett át: eltávolították a szürkehályogot a bal szeméről. „A műtét amúgy jól sikerült, látok rendesen, csak még mindenből kettőt. De azt mondták az orvosok, hogy majd ez még korrigálódik. Nem szédülök tőle, a melegtől sem. Az Alföldön születtem, bírom a meleget!"mondta a Borsnak a színész, aki nagyon aggódik gyermekéért. „Bent van még a börtönben, de most már remélem, hamar hazajön" – árulta el a színművész.

Három évet is kaphat apja összeveréséért Szilágyi István fia
Több bordája is eltört Szilágy Istvánnak miután a fia összeverte. A színész már megbocsátott, de etől függetlenül súlyos büntetést kaphat a gyermeke: akár 3 évet is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!