Erről a nőről azt hitték, hogy megszállta a démon, pedig csak depressziós volt

Forrás: Thinkstock -
démon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul érezte magát a táborban, panaszkodott a többieknek. Az egyik pap azt közölte, hogy megszállta a démon.

A kanadai Marie McClellan az 1990-es évek végén látogatott el egy templomi táborba. A nő elmesélte, hogy a húsvéti ünnepség próbáján voltak, amikor arról panaszkodott a többieknek, hogy tele van felső félelemmel - írja a Daily Mail. A lány panaszait meghallotta a tábor egyik lelkésze is, aki arra a megállapításra jutott, hogy a lányt démoni erők kerítették a hatalmukba.

„Valaki mindig imádkozott értem... Aztán a bűneimről vallattak újra és újra, és miközben meggyóntam azokat, a szent lelket szólították, hogy űzze ki belőlem a démont." - mesélte el a nő a történetét. A tábori ördögűzés azonban hasztalannak bizonyult, a nő ugyanis még pocsékabbul érezte magát, mint korábban. Annyira elkeseredettnek látta a helyzetét, hogy önmaga ellen fordult.

Forrás: Thinkstock

Marie McClellan évekkel később ment el problémájával orvosokhoz, azok pedig megállapították, hogy nem démonűzésre, hanem szorongás elleni gyógyszerre van szüksége, ugyanis szorongást és depressziót állapítottak meg nála.

Marie történetéről részletesebben itt olvashattok!

Csúnyán megsérült Puskás Peti - fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170817-csunyan-megserult-puskas-peti.htmlElég csúnya, kék-zöld folt látható Puskás Peti karján. A színész-énekes nem akárhogyan szerezte a sérülését. Dr. Life--5 ember, aki eltorzította magát a plasztikávalhttp://www.life.hu/drlife/20170723-eltorzitottak-magukat-a-plasztikaval.htmlEzek az emberek nem tudnak leállni. Van köztük olyan, aki egy mesefigurára akar hasonlítani, míg társa egy űrlény szeretne lenni. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian természetellenesen festenek a plasztika miatt. Dr. Life--„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult, és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigo13 órát töltött a fodrász azzal, hogy átváltoztassa a depressziós kamasz hajáthttp://www.life.hu/drlife/20170813-13-orat-toltott-a-fodrasz-azzal-hogy-atvaltoztassa-a-depresszios-kamaszt.html"Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekek értéktelennek érezzék magukat!"- ezt mondta az a fodrász, aki 13 órát töltött azzal, hogy egy depressziós kamasz haját megmentse. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari üzent a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170809-torocsik-mari-a-korhazbol-uzent.htmlTörőcsik Marit az év eleje óta kórházban ápolják. A 81 legendás színésznő óriási hitével továbbra is küzd a gyógyulásért.Dr. LifeTudtad, hogy milyen undorító dolog van a szállodai hajszárítóban?http://www.life.hu/drlife/20170805-ilyen-undorito-dolog-van-a-szallodai-hajszaritoban.htmlHa eddig nem akartál hajszárítót csomagolni a nyaraláshoz, akkor a cikk után tuti bedobod a bőröndödbe! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.