Pataky Attila mögött sűrű időszak van, és még nincs vége. Gőzerővel készül a nagykoncertjére, de az orvosai pihenni küldenék. Erre is sort kerít majd, de egyelőre nem ér rá ilyesmire. 

Pataky Attilának mint tudjuk, sok baj volt mostanában az egészségi állapotával, saját bevallása szerint is élet és halál között lebegett. A zenész ennek ellenére nem gondolkozott azon, hogy visszavegyen a tempóból, pedig az orvosai ezt látnák a legjobb megoldásnak. Egyelőre azonban nincs ideje pihenni.

Pataky Attilának fél éves pihenőt írtak előForrás: TV2

"Jövőre egy jó fél évet pihenünk. Az orvosok is ezt javasolják, de nem csak ők. Rokonok, barátok, ismerősök is azt mondják, hogy vissza kéne venni. Ilyenkor visszakérdezek: de miből? Mit ne csináljak? Menjek ki a színpadra, és ne énekeljek? Ne írjak dalokat? Vagy énekeljek moccanás nélkül a színpadon?" - mondta a Borsnak Pataky Attila, aki igyekszik komolyan venni az orvosai tanácsát, de néha túlzásokba esik. "A tanácsaikat azért komolyan veszem, de hajlamos vagyok túlzásokra, ilyenkor Orsi mindig figyelmeztet. Fatalista vagyok, úgy érzem, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy történniük kell" - árulta el a zenész.