Pataky Attilának orvosi utasításra pihennie kell egy fél évet

Forrás: TV2 -
pihenés Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila mögött sűrű időszak van, és még nincs vége. Gőzerővel készül a nagykoncertjére, de az orvosai pihenni küldenék. Erre is sort kerít majd, de egyelőre nem ér rá ilyesmire. 

Pataky Attilának mint tudjuk, sok baj volt mostanában az egészségi állapotával, saját bevallása szerint is élet és halál között lebegett. A zenész ennek ellenére nem gondolkozott azon, hogy visszavegyen a tempóból, pedig az orvosai ezt látnák a legjobb megoldásnak. Egyelőre azonban nincs ideje pihenni.

Pataky Attilának fél éves pihenőt írtak elő Forrás: TV2

azt mondják, hogy vissza kéne venni. Ilyenkor visszakérdezek: de miből? Mit ne csináljak? Menjek ki a színpadra, és ne énekeljek?

Borsnak"A tanácsaikat azért komolyan veszem, de hajlamos vagyok túlzásokra, ilyenkor Orsi mindig figyelmeztet. Fatalista vagyok, úgy érzem, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy történniük kell

Fábián Juli hírt adott magáról: itt gyógyul a rákbeteg énekesnő - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170822-fabian-juli-a-rakbeteg-enekesno-hirt-adott-magarol.htmlFábián Juli egy hónapja Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy daganatos megbetegedéssel küzd, ezért semmilyen koncertet és szereplést nem tud vállalni. Azóta nem is adott nagyon hírt magáról, pedig minden követője aggódik érte, de most végre bejelentkezett: megmutatta, hol gyógyul és töltődik fel a betegség elleni harc közben. Dr. LifeOrigoIsmerjétek meg Juditot, egy igazi harcos nőt!http://www.life.hu/drlife/20170730-barna-judit-tortenete-egy-igazi-harcos-no.htmlBarna Judit nyitott hátgerinccel született, olyan sérültségi fokkal, amit akkor, az 1970-es, '80-as években tízből nyolc baba biztosan nem élt túl. Eddig összesen tíz ortopéd műtéten esett át, ebből három már felnőttkorában volt. A könyvelőként dolgozó Judit, maga a megtestesült energiabomba. Rengeteget mozog, edzésekre, úszásra jár. Nagyon szeret autót vezetni, azt mondja, számára ez jelenti az igazi szabadságot. Ismerjétek meg Judit történetét. Dr. LifeOrigoAmy May Shead egy budapesti étterem kosztjától bénult lehttp://www.life.hu/drlife/20170821-egy-budapesti-etterem-kosztjatol-benult-le-amy-may-shead.htmlLebénult és agykárosodása lett annak a brit nőnek, aki budapesten evett egy étteremben 2014-ben. Dr. Life--Sebestyén Balázs kisfiát baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20170821-baleset-erte-sebestyen-balazs-kisfiat.htmlA műsorvezető nagyobbik fia, a nyolc éves Benett a hétvégén balesetet szenvedett. Spriccelt a vér.Dr. LifeOrigoTerry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?http://www.life.hu/drlife/20170820-terry-balcknek-egy-eve-van-hatra.htmlAhogy azt a Life. hu is megírta, Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz. Dr. Life--Élet a betét és a tampon előtt – ezeket használták régen a menstruáló nőkhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezeket-hasznaltak-regen-a-menstrualo-nok.htmlMa már nemcsak a hagyományos betét és tamponválaszték áll a nők rendelkezésre, ha menstruációról van szó, hanem alternatív megoldások, mint a mosható betét vagy az intimtölcsér. De régen még nyúlszőrből készült pelenkát, és cédruskérget használtak a menstruáló hölgyek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.