Robbie Williams súlyos pánikbeteg - Felesége könnyek között vallott

Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet -
Robbie Williams pánikroham Ayda Field pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams felesége, Ayda Field egy televíziós interjúban sírva vallotte be, hogy férje évek óta pánikbeteg.

Ayda könnyek között mesélte el, hogy a zenésznek egyszer olyan súlyos rohama volt, hogy azt hitték, szívrohamot kapott, és azonnal bele is hal.

Robbie Williams és felesége, Ayda Field Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet

"Tudtam, hogy évek óta depressziós, az állapota azonban rosszabodik. Olyan súlyos roham tört rá, hogy azt hittem, meghal. Mentőt akartam hívni. Azt mondta, a háta fáj, úgy tűnt, mintha szívinfarktusa van" - mesélte Ayda a Wednesday's Loose Women című show-ban.

Robie-nak már a Take That idején súlyos pszichés problémái voltak, amiket akkor kábítószerrel és italall próbált tompítani. Ada elmondta, hogy férje betegsége az utóbbi években is kínozza őket, újra és újra pánikrohamok törnek rá. Panaszai az új album készítése közben pedig még jobban felerősödtek - írja a Bors.

Robbie Williams nemrég Budapesten koncertezett és a családját is magával hozta. Augusztus 20-án gyerekeivel együtt nézte a tűzijátékot a szállodai szobájuk teraszáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.