Bizarr esetről számolt be a közösségi oldalán a Spice Girls egykori énekesnője.

Az énekesnő nem számított rá, hogy a szeretett házi kedvence ilyen durván megsebesíti majd. Ám az esetről készült videón tisztán látszik a két vérző seb, amit az állat okozott. Geri arcához a Tallula névre keresztelt macskája kapott oda, de arról nem esett szó, hogy mi volt az események előzménye.

Geri Halliwell nem okolja magát a macskájával történt incidens miattForrás: Euan Cherry / NurPhoto

Az Instagramra feltöltött videókból és a kommentekből azonban arra lehet kövekeztetni, hogy a macska egyedüllétre vágyott, míg a sztáranyuka és a kislánya játszani szerettek volna vele, ezért kapta fel annyira a vizet.

Nem hiába szokták mondani, hogy a macska egy öntörvényű állat: ha valamit nem akar, akkor azt nem lehet vele megtenni, csak ehhez hasonló követkemények árán. A 45 éves híresség azt írta a posztjához, hogy többé nem szereti már a cicáját, ezt pedig többen is szóvá tették, ugyanis a kommentelők szerint ő tehet a szerencsétlenségről, és nem a macska.

WARNING. AVOID TALLULA! I don't love her anymore . Watch the 3 clips why. Will it heal by Monday ? I'm going to be presenting @thismorning

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által megosztott bejegyzés,

Megszületett Geri Halliwell kisfia: Fotó!
Idén januárban született meg Geri Halliwell kisfia. Az énekesnő szerencsére egészségesen hozta világra a kisbabát, mindketten azóta is nagyon jól vannak. A születés után egyből posztoltak is egy fotót az Instára a férjével, amelyen már az aprócska kisfiú is látható.