Geri Halliwellt csúnyán megsebesítette a macskája: Videó!

Forrás: Euan Cherry / NurPhoto -
Geri Halliwell sérülés macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr esetről számolt be a közösségi oldalán a Spice Girls egykori énekesnője.

Az énekesnő nem számított rá, hogy a szeretett házi kedvence ilyen durván megsebesíti majd. Ám az esetről készült videón tisztán látszik a két vérző seb, amit az állat okozott. Geri arcához a Tallula névre keresztelt macskája kapott oda, de arról nem esett szó, hogy mi volt az események előzménye.

Geri Halliwell nem okolja magát a macskájával történt incidens miatt Forrás: Euan Cherry / NurPhoto

Az Instagramra feltöltött videókból és a kommentekből azonban arra lehet kövekeztetni, hogy a macska egyedüllétre vágyott, míg a sztáranyuka és a kislánya játszani szerettek volna vele, ezért kapta fel annyira a vizet.

Nem hiába szokták mondani, hogy a macska egy öntörvényű állat: ha valamit nem akar, akkor azt nem lehet vele megtenni, csak ehhez hasonló követkemények árán. A 45 éves híresség azt írta a posztjához, hogy többé nem szereti már a cicáját, ezt pedig többen is szóvá tették, ugyanis a kommentelők szerint ő tehet a szerencsétlenségről, és nem a macska.

Megszületett Geri Halliwell kisfia: Fotó!

Idén januárban született meg Geri Halliwell kisfia. Az énekesnő szerencsére egészségesen hozta világra a kisbabát, mindketten azóta is nagyon jól vannak. A születés után egyből posztoltak is egy fotót az Instára a férjével, amelyen már az aprócska kisfiú is látható.

5 ok, amiért mindig kimerültnek és kialvatlannak érzed magadhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezert-vagy-kimerult-es-kialavatlan.htmlTeremtsd meg a megfelelő környezetet az alvásra. Sokszor ugyanis azon múlik, hogy mennyire tudod kipihenni magad. Dr. LifeThinkstockRobbie Williams súlyos pánikbeteg - Felesége könnyek között vallotthttp://www.life.hu/drlife/20170827-robbie-williams-sulyos-panikbeteg.htmlRobbie Williams felesége, Ayda Field egy televíziós interjúban sírva vallotte be, hogy férje évek óta pánikbeteg. Dr. Life--Súlyos betegsége után újra zenélt Gidófalvy Attilahttp://www.life.hu/drlife/20170827-gidofalvy-attila-sulyos-betegsege-utan-ujra-zenelt.htmlA Karthago szombati koncertjén lépett ismét színpadra Gidófalvy Attila. Dr. Life--Sztárok, akik a legkülönbözőbb függőségekkel harcoltak meghttp://www.life.hu/drlife/20170723-fuggosegekkel-harcolo-sztarok.htmlGyógyszerek, kokain, alkohol... Ezek a hírességek végigmentek a függőségek széles palettáján. Csoda, hogy még életben vannak. Dr. Life--Pataki Zita csak gyógyszerekkel tud aludnihttp://www.life.hu/drlife/20170825-csak-gyogyszerekkel-tud-aludni-pataki-zita.htmlÉvekig nem tudott aludni Pataki Zita, a legkisebb zajra is felébredt. Azt hitte, a stressz miatt van, de a helyzet akkor sem változott, amikor egyenesbe jött az élete. Eldöntötte, kivizsgáltatja magát és nagyon meglepő eredményt kapott. Dr. LifeOrigoSebestyén Balázs kisfiát baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20170821-baleset-erte-sebestyen-balazs-kisfiat.htmlA műsorvezető nagyobbik fia, a nyolc éves Benett a hétvégén balesetet szenvedett. Spriccelt a vér.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.