A híres filmes, Csupó Gábor kendőzetlenül mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról, amikor a nagyobb fia, Jarrett, rákos betegséggel küzdött. 

Csupó Gábor laza apukának tartja magát, aki benne van mindenféle gyermeki hülyeségben, de azt fontosnak tartja, hogy tiszteletre és udvariasságra nevelje a csemetéit.

Emellett pedig külön odafigyelnek az egészséges életmódra, főleg, mióta Jarrett megbetegedett, hiszen az mindannyiukat megviselte. A fiú gyomorpanaszok miatt került kórházba, ahol kiderült, hogy daganatos beteg. 

Csupó Gábor rengeteget aggódott a daganattal küzdő fia miattFotó: Mudra László - Origo

"Átesett egy bélműtéten, ám amikor visszament az utóvizsgálatokra, akkor egy másik területen újabb rákos sejteket találtak. Kemoterápiát kapott, és az orvosok eltiltották a tej fogyasztásától. Borzasztó időszak volt. Miközben itthon forgattam a Pappa Piát, közben halálra izgultam magam. Tavaly szeptemberben rohantam haza hozzá, és utána nagyon sokat voltunk együtt" - mesélte a Pappa Pia rendezője, aki szerencsére már fellélegezhet, ugyanis Jarrett jól van.

Elmondása szerint nagyon szeretik a kétlaki életüket. A Budapest belvárosában tapasztalt nyüzsgés sokban eltér a Los Angeles-i életüktől, ezért minden egyes utazás egy kis újdonságot visz a megszokott hétköznapokba - írta meg a Story. 

Ezek voltak a Pappa Pia forgatásának legjobb pillanatai: Videó!
A napokban került a mozivásznakra a Pappa Pia, ami egy könnyű, nyári, zenés, szórakoztató, magyar film. A szereplők közül Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Kováts Vera és Miller Dávid meséltek szerepükről és a forgatások legemlékezetesebb pillanatairól: Videó!