Tom Jones egészségügyi okokból elhalasztotta amerikai turnéját

Forrás: VeszprémFest -
betegség turné Tom Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészségügyi okokból hosszú hónapokkal elhalasztotta amerikai turnéját Tom Jones.

A 77 éves brit popsztár szeptember 6-án, szerdán a Pennsylvania állambeli Bethlehemben kezdte volna meg egyesült államokbeli koncertkörútját, szombaton azonban Twitter-üzenetben jelentette be, hogy orvosi tanácsra kénytelen-kelletlen 2018. május-júniusra halasztja azt. Nem tudni, hogy mi baja a walesi származású világsztárnak, rajongói mindenesetre aggódni kezdtek az egészsége miatt.

Tom Jones Forrás: VeszprémFest

Tom Jones már tavaly is kénytelen volt lemondani több koncertjét, akkor azonban felesége, Melinda Rose Woodward rákbetegségben bekövetkezett halála miatt. A pár 59 éve élt házasságban.

Az énekes egy időben a világ legtöbb lemezt eladó zenésze volt, és a koncertlátogatók körében máig népszerű maradt. II. Erzsébet brit királynő 2006-ban lovaggá ütötte zenészi érdemeiért.

"Soha nem féltem ennyire" - az alvási bénulás félelmetes érzésehttp://www.life.hu/drlife/20170815-miert-alakul-ki-az-alvasi-benulas.htmlAz alvási paralízis, vagy hétköznapi nevén alvási bénulás, elalvás előtt vagy ébredéskor jelentkezik. Rövidebb ideig tartó, de halálfélelmet okozó állapot, amelyben az ember a szemén kívül szinte egyetlen izmát sem tudja megmozdítani. Az állapotot gyakran kísérik hallucinációk és testen kívüli élmény. De mégis mi okozza? Egy neurológus, szomnológussal beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockFekete László szinte bármit és bármennyit ehet http://www.life.hu/drlife/20170903-fekete-laszlo-azt-eszik-amit-csak-akar.htmlDöbbenetes de Fekete László olyan egészséges, hogy még az sem baj, ha nem figyel oda a táplálkozásra. Helyette inkább azzal foglalkozik, hogy az éhezőknek is jusson étel. Dr. Life--Emberek holttestéből készített tárgyakat egy férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20170902-brutalisan-olt-egy-elmebeteg-ferfi.htmlEd Gein elmebeteg élete sokakat megihletett: róla mintázták A texasi láncfűrészes gyilkos Bőrpofáját, az Amerikai horrorsztoriból Bloodyface-t, a Bárányok hallgatnak Jame Gumbját vagy a Psycho Norman Batesét. Dr. LifeThinkstockÍgy kell helyesen kezet mosni: videóhttp://www.life.hu/drlife/20170902-igy-kell-helyesen-kezet-mosni-els-ennyi-ideig.htmlSokan nincsenek tisztában az alapos kézmosás fontosságával, pedig kezünk egy négyzetcentiméternyi területén tízmillió baktérium nyüzsög. Mások, pedig tudják, hogy mikor kell mindenképpen kezet mosni, de többen közülük sem jól csinálják. Dr. LifeThinkstockAgydaganata van az Édes Élet sztárjának, Wonder Tracynekhttp://www.life.hu/drlife/20170902-agydaganata-van-az-edes-elet-sztarjanak-wonder-tracynek.htmlSokkoló diagnózist kapott az Édes Élet szereplője, Wonder Tracy. Dr. LifeOrigoMindent megtesz a gyógyulásáért Benkő László http://www.life.hu/drlife/20170901-benko-laszlo-nagyon-szeretne-meggyogyulni.htmlBenkő László bátran, erősen és pozitívan áll hozzá a betegségéhez. Mindannyian nagyon reméljük, hogy hamar meg fog gyógyulni. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.