Kórházba került Lil Wayne: epilepsziás rohama volt

Forrás: AFP -
epilepszia Lil Wayne kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlenül találtak Lil Wayne-re a szállodai szobájában, miután többször is epilepsziás rohama volt. Kórházba került. 

Többször is epilepsziás rohama volt a hétvégén Lil Wayne-nek, amik annyira súlyosak voltak, hogy a végén elvesztette a rapper az eszméletét. Így találtak rá a szállodai szobájában, Chicagóban. A sztárhoz rögtön mentőt hívtak, és azonnal kórházba szállították, ahol ismét rohama volt. Mivel az orvosok nem voltak hajlandóak kiengedni a sztárt, a csapata kénytelen volt lemondani Lil Las Vegas-i fellépését.

Lil Wayne kórházba került Forrás: AFP

Lil Wayne-nek nem először volt ilyen súlyos rohama, több alkalommal került már kórházba az epilepsziája miatt sőt, a rapper már beszélt is arról, hogy az élete már többször is veszélybe került a rohamok miatt. A sztár ettől függetlenül nem vigyáz az egészségére, köztudott, hogy előszeretettel fogyaszt tiltott szereket - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.