Három hónappal ezelőtt öntötték le savval a fiatal modellt, akinek az elmúlt időszaka maga volt a pokol. Resham Khan azonban nem adta fel a harcot, most pedig megmutatta küzdelmének eredményét. 

Júniusban esett egy savas támadás áldozatául Resham Khan modell, a 21 születésnapján öntötték le őt és az unokatestvérét. A gyönyörű lány arca teljesen eltorzult a maró folyadéktól, története pedig hatalmas felháborodást keltett. Resham elmúlt három hónapja a fájdalmas felépüléséről szólt, aminek történetét meg is osztotta a rajongóival, hiszen rengetegen aggódtak érte.

Resham Khan a savtámadás utánForrás: gofundme.com

Fotót azonban nem tett közzé magáról, eddig. A fiatal modell most viszont megmutatta, hogyan néz ki az arca 3 hónappal a szörnyű támadás után, és az eredmény lenyűgöző! Láttatok engem a legrosszabb állapotomban, most had mutassam meg milyen, amikor jól nézek ki" - ezzel a szöveggel tette közzé Resham a bőrátültetések utáni arcát. Hozátette, végig fotózta magát, és talán egy nap majd a felépülésének minden lépését közzéteszi. Rengeteg visszajelzást kapott a fiatal lány: nem győzték dicsérni őt a kommentelők nemcsak a felépüléséért, hanem bátorságáért is. 

így néz ki most Resham Khan, aki sikeres bőrátültetésen esett átForrás: Facebook/Resham Khan