17 évesen valóra válthatta álmát az az amerikai fiú, aki némán és állcsont nélkül születtet. Rapper szeretett volna lenni, de rendellenességei miatt ez irreális célnak tűnt. A környékbeli hip-hop közösség mégis hitt a fiúban, és segítségükkel végre megjelenhetett első dala

Isaiah Acosta karrierje igazán példaértékű, hiszen a fiúnak nem volt egyszerű gyerekkora. Miután nincsen alsó állkapcsa, soha nem kóstolhatott meg egy rendes ételt, soha nem beszélhetett és számos nehézséggel találkozott élete során. Kommunikációja kizárólag jelbeszédből, vagy írásos üzenetekből állt. Álma mégis az volt, hogy rapper legyen.

Állcsont nélkül született, most híres rapper lettForrás: Instagram/xvx_6

A helyi amerikai hip-hop közösség egyik művésze nem hagyta annyiban a dolgot, és felkarolta a fiút. Elkészítették közös dalukat a 'Oxygen to fly-t', amit azóta több tíz millióan néztek meg a zenecsatornán. A dal érdekessége, hogy Isaiah írta a szövegét, ő rappel hozzá, szócsöve, azaz hangja pedig rapper társa Trap House. Nem csak azért különleges ez a videó, mert eddig nem láthattunk még ehhez foghatót, hanem azért is, mert ebben a videóban meséli el az állcsontnélküli fiú igazán megrázó gyerekkorát.