Döbbenetes orvosi esetre derült fény. Senki nem gondolta, hogy ez lehetséges. 

Tess Morten és a férje, Neil 2003-ban házasodtak össze, majd családot szerettek volna. De sajnos Tess nem tudott teherbe esni, ezért háromszor is megpróbálták a mesterséges megtermékenyítést, melyre nem kevesebb, mint 20.000 fontot, vagyis nagyjából 6,5 millió forintot költöttek. 7 évig próbálkoztak a gyermekáldással, de végül belefáradtak. 2010-ben aztán Tess átesett a menopauzán is.

2016-ban a feleség furcsa tüneteket észlelt magán: rosszullét, émelygés, hányinger, hízás és egyéb kellemetlenségek uralkodtak el rajta, ő pedig a legrosszabbtól rettegve ment el orvoshoz. 

Több évvel a menopauza után, 47 évesen lett terhes Tess MortenForrás: Tess Morten

Petefészekrákra tippeltek az orvosok, de az ultrahangos vizsgálat mindenkit meglepett: Tess petefészke ugyanis teljesen egészséges volt, viszont találtak odabent egy kisbabát. Kiderült, hogy a kismama ekkor már 3,5 hónapos terhes volt. 

2017 januárjában pedig a Royal Berkshire kórházban megszületett Molly. Így Tess és Neil legnagyobb álma végül teljesült, bár az orvosok sem tudják konkrétan megmagyarázni a történteket. Elméleti síkon van rá magyarázat, de a való életben még hasonlót sem láttak - írta meg a DailyMail

5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz
Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz. Olvass tovább itt...