51 éves korában elhunyt Sean Hughes, színész

halál színész Sean Hughes komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint soha nem vigyázott a testére, hedonista módon élte az életét. 

Váratlanul hunyt el Sean Hughes, angol színész, komikus. Az 51 éves férfi hosszas betegeskedés után májkárosodást szenvedett, ám ebből már sajnos nem tudták kigyógyítani az orvosok. Hughes többször is említette, hogy nem akar örökké élni. Szerinte inkább legyen rövidebb, de hedonista élete, mint hosszú, ám megvonásokkal teli.

Éppen ezért nem kötött házasságot és gyermeket sem vállalt. Úgy élt, ahogy jónak érezte, és eközben rengeteg embert tapasztott a tévéképernyők elé. Legtöbben a Never Mind the Buzzcocks című sorozatból ismerték, de a saját szitkomja, a Sean's show is nagy sikert aratott.

Mikor kórházba került, még a rajongóit is tájékoztatta a Twitter oldalán, de arra senki sem számított, hogy egy héttel később a halálhírével lesz tele a média - írta meg a DailyMail.

Pánik és szorongás - ezzel harcolnak a Radio Mobster tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20171013-radio-mobster-a-panikkal-is-megharcol-az-x-faktorban.htmlLámpaláz, pánikbetegség, szorongás... mindhárom jelenség megnehezítheti egy előadóművész életét. Jól tudják ezt a Radio Mobster banda tagjai is, akik elsőként búcsúztak az idei X-Faktortól. Gáspár Laci mentoraltjai nincsenek könnyű helyzetben. Mint olyan sok kreatív emberen, rajtuk is gyakran eluralkodik a fent említett három állapot. Dr. Life--Gerard Butel motorbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20171016-gerard-butler-balesetet-szenvedett.htmlGerard Butler balesetet szenvedett, azonnal kórházba is szállították.Dr. Life--Ismét kórházba került Orbán Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20171016-korhazba-kerult-a-100-folk-celsius-enekese.htmlEgyelőre nem tudni, miért kellett ismét kórházba mennie az énekesnek. Dr. LifeOrigoSolti Ádám, az RTL Klub sztárja dongalábbal született: tolószékbe kerülhethttp://www.life.hu/drlife/20171016-solti-adam-dongalabbal-szuletett-toloszekbe-kerulhet.htmlA Barátok közt színészének életét komoly születési rendellenesség keseríti meg: dongalábbal született. Minden egyes nap küzdelem számára, és szembe kell néznie a keserű orvosi figyelmeztetéssel: tolószékbe kerülhet. Dr. Life--James Middleton magánélete romokban hever http://www.life.hu/drlife/20171016-szakitas-miatt-kerult-korhazba-james-middleton.htmlJames Middleton élete rossz irányt vett: anyagi, magánéleti és egészségügyi gondjai is vannak. Dr. Life--Elveszítette ikerbabáit Köllő Babett, színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20171016-elveszitette-ikerbabait-kollo-babett-a-luxusfeleseg.htmlKöllő Babett nevét mára egy ország megismerte. Bár színésznőként keresi a kenyerét, a média mégis a Feleségek luxuskivitelben című műsor alatt figyelt fel az élesnyelvű luxusfeleségre, akiről azóta számos információ került napvilágra. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.