Alkoholmérgezésben hunyt el egy 54 éves asszony, aki épp azt ünnepelte, hogy szünetet tarthat a rákos betegsége kezelésében. 

Mrs. Jones mellrákkal küzdött 2016 év eleje óta. Sugárterápiát kapott, és műtéten is átesett már.  Ám éppen szünetet tartottak a kezelései között, ezért elhatározták a férjével, hogy Görögországba utaznak, hogy egy kicsit ünnepeljenek, kikapcsolódjanak. 

Valerie Jones a második napon már reggel elkezdett alkoholt fogyasztani, és ezt ebéd, valamint vacsora közben is folytatta. Ezt követően estére hivatalos volt egy esküvői partira, ahol további italokat fogyasztott el. 

Valerie JonesForrás: Twitter/Valerie Jones

A férje az esti bulira már nem kísérte el, inkább a szállodában maradt pihenni. Az asszony azonban az esküvőn összesett, és nem tért magához. Kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni. 

A kórboncnok elárulta, hogy egyáltalán nem meglepő, ami Valerievel történt, ugyanis ha a véralkohol 350mg/100ml felé emelkedik, akkor a szervezet könnyedén feladhatja a harcot. Az asszony véralkohol szintje pedig 358mg/100ml volt a halál pillanatában - írta meg a DailyMail

Megvan, mi az, amitől mellrákos lehetsz - Vigyázz vele!
Az alkoholfogyasztás növeli, a testmozgás csökkenti a mellrák kockázatát. Tizenkétmillió nő kórtörténetét feldolgozó több mint száz tanulmány eredményeit elemezték. Olvass tovább itt...