Alkoholmérgezés miatt halt meg egy rákos nő

Forrás: Twitter/Valerie Jones -
alkoholmérgezés halál mellrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholmérgezésben hunyt el egy 54 éves asszony, aki épp azt ünnepelte, hogy szünetet tarthat a rákos betegsége kezelésében. 

Mrs. Jones mellrákkal küzdött 2016 év eleje óta. Sugárterápiát kapott, és műtéten is átesett már. Ám éppen szünetet tartottak a kezelései között, ezért elhatározták a férjével, hogy Görögországba utaznak, hogy egy kicsit ünnepeljenek, kikapcsolódjanak.

Valerie Jones a második napon már reggel elkezdett alkoholt fogyasztani, és ezt ebéd, valamint vacsora közben is folytatta. Ezt követően estére hivatalos volt egy esküvői partira, ahol további italokat fogyasztott el.

Valerie Jones Forrás: Twitter/Valerie Jones

A férje az esti bulira már nem kísérte el, inkább a szállodában maradt pihenni. Az asszony azonban az esküvőn összesett, és nem tért magához. Kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

A kórboncnok elárulta, hogy egyáltalán nem meglepő, ami Valerievel történt, ugyanis ha a véralkohol 350mg/100ml felé emelkedik, akkor a szervezet könnyedén feladhatja a harcot. Az asszony véralkohol szintje pedig 358mg/100ml volt a halál pillanatában - írta meg a DailyMail.

Megvan, mi az, amitől mellrákos lehetsz - Vigyázz vele!

Az alkoholfogyasztás növeli, a testmozgás csökkenti a mellrák kockázatát. Tizenkétmillió nő kórtörténetét feldolgozó több mint száz tanulmány eredményeit elemezték. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.