Paudits Béla orvoshoz fordult, mert ismét komoly gyomorfájdalmakat érzett. A szakemberek szerint azonban fantomfájdalomról van szó. 

Paudits Béla már régóta küzd komoly betegséggel, ugyanis egy korábbi gyomorfekély alkalmával a műtéti sebe elfertőződött, ez pedig további komplikációkat, szövődményeket okozott, amelyek megkeserítik a színész mindennapjait. 

Nemrég újabb fájdalmak jelentkeztek Bélánál, ezért orvoshoz fordult, teljes kivizsgálást kért:

Paudits Béla az orvosai szerint fantomfájdalmakat érezForrás: Fem3

"Rosszul vagyok, erre hazaküldenek. Nagyon kedvesek voltak az orvosok és a nővérek is mind aranyos voltak, de azt mondják, hogy nincs szervi bajom, semmit nem mutat ki a CT, ez csak fantomfájdalom, amit érzek. Képzelem a fájdalmat? Álljon már meg a menet!" - mesélte a filmszínész, akinek csak gyűlnek a zárójelentései, de véleménye szerint teljesen hasztalanul. 

"Lassan már kitapétázhatok vele. Jobban járok, ha megveszem magamnak az urnát, és lapos kúszásban elindulok felé, főleg, ha megint kifogok egy tehetséges orvost, mint a legutóbb, amikor megműtöttek"

A 68 éves hírességnek a kórházban azt javasolták, keressen fel egy pszichiátert, de Béla állítja, neki nincs erre pénze. Az orvosok ajánlottak is neki egyet, de nem fogadta el. Elmondása szerint ugyanis a fájdalmai nagyon is valósak - írta meg a Blikk