Paudits Béla nagyon beteg: szétrobbanhat a gyomra

gyomor beteg Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla helyzete egyre rosszabb, rossz egészségi állapota miatt még kétéves unokájával sem találkozott soha. Elmondása szerint bármikor szétrobbanhat a gyomra, de a műtét is nagyon kockázatos. 

Sosem találkozott még kétéves unokájával Paudits Béla, de bízik benne, hogy egyszer még játszhat vele. Ehhez persze az kell, hogy az egészségi állapota rendeződjön. "Tudok róla és a lányomról is mindent, de nem akarok velük találkozni. Nem vagyok olyan egészségi és fizikai állapotban, hogy lásson. Majd ha jobban leszek, szeretném a karomban tartani és játszani vele" – mondta a színművész, aki komoly betegséggel küzd.

Paudits Béla nincs jól Forrás: Facebook/Paudits Béla

"Az orvosok nem mernek hozzám nyúlni, mert kockázatos a műtét. De ha nem sikerül, akkor meghalok. Hadd döntsem már el én, hogy mi legyen az életemmel, mert ez a mostani nem nevezhető életnek" – mondta a Blikknek Paudits Béla, akinek régi barátja, Lajsz András szervezett gyűjtést éttermében.

Az életemet kockáztatom azzal, hogy itt vagyok.

Paudits: „A halálom minden pillanatban várható”

Paudits Bála állapota mit sem javult azóta, hogy utoljára hallottunk róla. Elmondta, már nem tud küzdeni, a műtétekre pedig nincsen pénze. Csak a halált várja, ami szerinte bármelyik pillanatban eljöhet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.