Mérai Kata arca súlyosan megsérült, és még nem tudni, hogy a baleset nyoma egyáltalám elmúlik-e.

Egy ember arca az egyik legfontosabb testrésze, hiszen ezzel találkozik először a külvilág. Főleg egy színésznő esetében, aki többek között ezzel is keresi a kenyerét. Éppen ezért nem meglepő, hogy Mérai Kata kétségbeesett, amikor a Konyhafőnök VIP versenyre készült, és főzés közben váratlan égési sérüléseket szenvedett. 

"Épp gyakoroltam, amikor a konyhai baleset ért. Tempurált zöldségekkel dolgoztam, nagyon vékonyra volt szeletelve a répa, és valószínűleg maradhatott még benne valamennyi levegő, és egyszerűen felrobbant, amikor ki akartam emelni. Millimétereken múlt, hogy nem csapódott a szemembe az egész forró olajostul" - idézte fel a történteket a sztár

Mérai Kata égési sérülése majdnem visszafordíthatatlan sérüléseket okozottForrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Először elég rossznak tűnt a helyzet, de szerencsére sikerült mindent úgy megoldani, hogy a seb ne gátolja Katát a munkában. Persze ettől még komoly fájdalmai voltak, amik megkeserítették a napjait:

"Először fel se fogtam, mi történt. Csak az villant át az agyamon, hogy nekem aznap még volt egy fotózásom, és nyakamon a verseny. De aztán mindent megoldottunk, sokat kezeltem aloe vera-tartalmú készítménnyel és gyorsan gyógyult a seb szerencsére. A többit pedig sminkkel oldottuk meg, hiszen a dolgoknak haladnia kellett. Persze azt nem mondom, hogy nem fájt, egy hétig erős fájdalmaim voltak"

"Végig csíkos volt az arcom, de úgy voltam vele, hogy mindennek haladnia kell. A sérülésnek a mai napig maradt egy kis nyoma az arcomon, ami bár nem zavar, de lehet, hogy felkeresem majd az orvosomat, hogy elmondja, mit lehet tenni. Ha semmit, akkor marad egy örök emlékem arról, hogyan készültem a megmérettetésre" - írta meg a Bors.