maradandó sérülés savtámadás szövetkárosodás Pramodini Roul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pramodini Roul traumák sorozatát élte át, hiszen a savtámadás után tönkrement az élete. Sosem hitte volna, hogy újra boldog lehet. 

Pramodini Roul mindössze 15 éves volt, mikor savtámadás áldozataként egy életre eltorzították az arcát. A fiatal lány visszautasította egy férfi házassági ajánlatát, aki ezzel bosszulta meg a lány döntését.

Az akkor 10. osztályos tini éppen az iskolából tartott hazafelé, mikor a támadója erős maróhatású savat öntött az arcára. A most 25 éves nő ezt követően folyamatosan kórházban volt, és műtétek sorozatán esett át annak érdekében, hogy életben maradjon, és ne keletkezzenek életveszélyes szövődmények. A látását is elveszítette, amit sosem tudnak már az orvosok helyreállítani.

Megtalálta a szerelmet a savtámadott nő - Ilusztráció Forrás: Shutterstock

Még 2014-ben is kezelték, pedig azt hinné az ember, hogy ennyi év távlatából már sikerült meggyógyítani. Ezután találkozott Saroj Kumar Sahooval, aki a lány nővérének egy barátja volt. Most pedig már ott tartanak, hogy az esküvőn gondolkodnak.

"Saroj valóban úgy kezel engem, mint egy királynőt. Úgy szeret ahogy vagyok, és mindig arra ösztönöz, hogy éljek vidáman és pozitívan" - mondta a fiatal indiai nő. A párosról készített képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.