Senki nem tudta, hogy mi állhat a fiú folyamatos panaszai mögött, aztán kiderült, hogy igen ritka táplálkozási zavarban szenved. 

Egy 16 éves indiai fiú erős hasi fájdalomra panaszkodva került kórházba, ahol hosszas képalkotó eljárások után az orvosok megdöbbenve tapasztalták a tényt: Arjun Sah gyomrában műanyag és fa lerakódott törmeléke található. 

Egy kiló idegen törmeléket operáltak ki egy tinédzser gyomrából (képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Ezt követően az is kiderült, hogy a 16 éves tini egy úgy nevezett Pica betegségben szenved. A furcsa táplálkozási rendellenesség következtében a beteg olyan termékek iránt érez sóvárgást, amelyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra. 

Az édesapja elmesélése szerint 1-1,5 éve kezdődtek a gyomorpanaszok, és egyre romlani kezdett az állapota. Egy idő után már légszomjjal küzdött, és 15 kilót fogyott. Kiderült, hogy körülbelül egy kilónyi szilárd törmelék volt a fiú gyomrában, amit több beavatkozással tudtak csal eltávolítani az orvosok - írta meg a DailyMail

Rákra gyanakodtak, de elképesztő dolgot találtak az orvosok a tüdőben
A 47 éves férfi folyamatos köhögőroham miatt fordult orvoshoz, ahol néhány vizsgálat után operábilis tüdőrákot állapítottak meg. A folyamatos dohányzást okolták a betegségéért, és műtétet javasoltak. Fel is nyitották néhány hónappal később a férfi tüdejét, ahol nagy megdöbbenésükre semmilyen daganatot nem találtak.