Benkő László állapotáról mesélt Kóbor János

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Kóbor János műtét daganat Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János részleteket mesélt Benkő László betegségéről, a kezelésről, és a jövőről. 

Rákos daganatot találtak Benkő László máján, aki tavasz óta folyamatos orvosi vizsgálatokra jár, és kemoterápiát is kap. A híres zenész szerencsére pozitívan áll a betegségéhez, és szeretne minél hamarabb meggyógyulni. De elmondása szerint a zenélés tartja benne a lelket, ezért az állapota ellenére is koncertezik.

Benkő László állapotával kapcsolatban mindenki pozitív Fotó: Bielik István - Origo

Ma pedig kés alá fektették az Omega billentyűsét, akit nagyon megviseltek az elmúlt hónap küzdelmei, de szerencsére nem hiába állta a sarat, ugyanis a daganatok zsugorodni kezdtek, így bőven van miért bizakodni. Kóbor János is mesélt a zenésztársa állapotáról, ő is nagyon aggódik, de pozitívan gondol a jövőre:

"Úgy volt, az Omega decemberi koncertjei után kerül sor a beavatkozásra, de Laci orvosa nem akart várni. Állítólag tíz napon belül felépül, így ott lehet velünk a jövő csütörtöki főpróbán. Aggódtunk, mert nagyon legyengítette a kemoterápia, de szépen rendbe jött" - mondta János a Blikknek. Az is kiderült, hogy a legendás zenész szerencsére laparoszkóppal műthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.