Benkő László szerencsére fantasztikusan érzi magát. Úgy tűnik sikeres volt a műtétje. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, rákos daganatokat találtak Benkő László máján, ezért a zenész hónapokon át rendszeresen járt orvoshoz, és kemoterápiát is kapott. Az Omega billentyűse szerencsére pozitívan állt a betegségéhez, nagyon koncentrált a gyógyulálsra, de ettől függetlenül a zenélésről a kezelések idejére sem mondott le

A szervezete jól reagált a kemoterápiára, melynek köszönhetően összezsugorodtak a daganatok, így pedig kedden már meg is operálhatták. Az már kiderült, hogy a műtét sikeres volt, arról azonban eddig nem volt hír, hogy a zenész hogy érzi magát. Most viszont ő maga mesélt az állapotáról: 

Benkő László szerencsére már most sokkal jobban érzi magátFotó: Bielik István - Origo

"Újra szabad embernek érzem magam, mint egy madár, akit kiengedtek a kalitkából. Június óta, amikor kíméletlen őszinteséggel az arcomba mondta a doki: maga rákos, rengetegszer lepergett előttem az életem, voltak depressziós gondolataim és egyfolytában bennem volt az a nyomasztó érzés, hogy ebbe bele is halhatok." - mesélte őszintén Benkő, aki már a műtét utáni reggelen is sokkal jobban érezte magát.