Mindent megtesz a gyógyulásáért Benkő László

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László bátran, erősen és pozitívan áll hozzá a betegségéhez. Mindannyian nagyon reméljük, hogy hamar meg fog gyógyulni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, július elején kezdte el a kemoterápiát Benkő László, miután rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Az Omega együttes billentyűse azonban nem esett pánikba, legalábbis kívülről űgy tűnik, hogy erősen, bátran és pozitívan áll hozzá a betegségéhez.

"Bodoki professzor úr az ország legjobb orvosa, én pedig remélem, az ország legjobb betege vagyok. A kezelések mellett nekem az a legjobb terápia, hogy folyamatosan dolgozom, nem engedek magamnak pihenést" - mesélte a híresség.

Benkő László időnként nyalogatja a sebeit, de többnyire pozitívan és bátran viseli a betegségét Fotó: Bielik István - Origo

De azt is elárulta, hogy bizony azért időnként nyalogatja a sebeit, hiszen a kemoterápia olyan mellékhatásokkal is jár, amelyeket az ember még az ellenségének sem kívánna soha.

"Sokszor hallottam, hogy az embernek olyan rejtett erőtartalékai vannak, amit "békeidőben" nem is tud elképzelni. Ezt csak alátámasztani tudom. Teljes fegyverzetben vívom a magam háborúját, és remélem, győzni fogok" - folytatta a 74 éves zenész aki azt is bevallotta, hogy nem fél a haláltól. Szeretne még legalább 10 évet élni, de ha nem sikerül meggyógyulni, akkor csak annyit kérne a sorstól, hogy kíméletes véget szánjon neki.

De erről szerencsére nem kell beszélni, hiszen mindenki szereti és drukkol a zenésznek. Alig várják a pillanatot, hogy végre gyógyultnak nyilvánítsák:

"Életemben annyi szeretetet, figyelmet, gondoskodást nem kaptam, minit az utóbbi hónapokban" - írta meg Best.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.