Egyeseknek az a bajuk, hogy szinte egyáltalán nincs mellük, mások számára pedig a túlzott méretek jelentenek gondot. Most pedig itt egy példa arra az esetre, amikor a jóból is megárt a sok. 

A 23 éves Sheridan különös betegséggel él együtt, ugyanis a mellei 8 éves kora óta növekszenek, és azóta sem hagyták még abba. A két gyermekes édesanyának ezért mostanra már olyan méretes dekoltázsa lett, ami komoly problémákat jelent a számára. 

8 éves kora csúfolják, bámulják a külseje miattForrás: Today Tonight

Többek között nyak- váll- és gerincfájdalommal küzd, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas cicik miatt légzési nehézségei is vannak. Sheridan azt is elmesélte, hogy az orvosai 16 éves kora óta ígérik neki a mellkisebbítő operációt, ám azóta már eltelt 7 év, és még mindig nem esett túl rajta. 

"Ez teljesen tönkretette az életem. Egyszerűen gyűlölöm a melleimet, és mindig is utáltam őket. Pedig nem tehetek róla, hogy nőnek, ahogy arról sem, hogy ilyen furcsán működik a testem, mégis rettentően dühös vagyok emiatt" - vallotta be a fiatal nő. 

Elhatáozta, hogy nem vár tovább, és a kezébe veszi a sorsátForrás: Today Tonight

Egy napon úgy döntött, nem vár tovább az orvosokra: létrehozott egy GoFundMe oldalt, amelyen keresztül pénzt gyűjt egy privát beavatkozás kifizetésére. Tisztában van vele, hogy amíg nem oldja meg a problémáját, soha nem fog tudni együtt szaladgálni a gyermekeivel, és örökké fájdalmak közt fog élni. - írta meg a DailyMail.