Székhelyi József betegségéről nyilatkozott: nem tüdőrákja van, valahol máshol van a baj

betegség tüdő rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József színművészről egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hitték. A minták ugyanis áttétet mutattak. A színész most nyiltkozott a problémáról, és leszögezte, felveszi a harcot. 

Székhelyi Józsefnél egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy nagyobb a baj, mint gondolták. Először tüdőrákra gyanakodtak, de csak az a biztos, hogy a színész mellhártyájáról vett minta áttétet mutatott. A színművész a Mokkában nyilatkozott részletesen az operációról és arról, hogy milyen feladatok várnak rá, és leszögezte, hogy felveszi a betegséggel a harcot.

Székhelyi Józsefnek nem tüdőrákja van, valahol máshol lehet a probléma Forrás: [origo]

nem tüdőrák, nem áttétes prosztatarák, hanem valami egyéb a hasüregemben valahol.

„Mentálisan feldolgozom, de nem lehetek gyenge, és nem is vagyok gyenge. Persze legyengített a folyamat, majdnem 10 kilót lefogytam, de van, aki fitneszszalonba jár ezért, hogy 10 kilót ledobjon"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.