Folyton fárdatnak érezte magát Kristen, emellett a lába tele volt véraláfutással, de ő nem vette komolyan a tüneteket. Sajnos, mire orvoshoz ment, már késő volt: legyőzte a gyilkos kór. 

Fáradtnak érezte magát a liverpooli Kirsten Hawksey, lába pedig tele volt véraláfutással, de ezt természetesnek tartotta. Teljes munkaidőben dolgozott, emellett egy másfél éves kislányt nevelt. Úgy érezte, hogy a fáradtság és némi folt a lábán a szülőség velejárója. Édesanyja és édesapja azonban aggódtak érte, és addig nyaggatták, amíg el nem ment orvoshoz.

Kislánya félárva lettForrás: Facebook/Kirsten Hawksey

A szükséges vizsgálatok után, de még az eredmények megérkezése előtt Kristen maga is utánajárt, vajon milyen betegség okozhat ilyen tüneteket. Természetesen az internetet hívta segítségül – amit senkinek nem ajánlanak az orvosok- és gyorsan rá is talált a válaszra: leukémia. A fiatal anyuka nem vette komolyan a netes diagnózist, csak nevetett rajta, hiszen ő jól érezte magát. Ám hamar megérkeztek a hivatalos eredmények, amiket már nem tudott kétségbe vonni. Kiderült, hogy valóban leukémiás. Hiába kezdték meg azonban a kezelését, már nem sikerült visszafordítani az előrehaladott állapotot. 4 héttel azután, hogy megkapta a kétségbeejtő hírt, Kristen meghalt: éppen december 25-én távozott az élők sorából. A lánya miatt soha nem adta volna fel a harcot, de sajnos kicsúszott a keze közül az irányítás" – mondta Kristen édesapja, aki nehezen fogja fel, hogy a lánya már nincs többé - írja a Daily Mail.