Küzdelmes időszakot tudhat maga mögött Cserhalmi György, és még nincs teljesen vége. Gerincműtéten esett át a színművész, ami után hosszú rehabilitáció következett, ami mér azóta is tart. Ezekről a küzdelmekről vallott Cserhalmi.

Cserhalmi György komoly gerincműtéten esett át, amit hosszan tartó rehabilitáció követett. Nem épült fel azonban még teljesen, ugyan küzdelmes időszakot tudhat maga mögött, még van mit tenni. Ma már legalább bizakodva néz a jövőbe, volt idő ugyanis, amikor nagyon borúlátó volt felépülésével kapcsolatban. 

Cserhalmi György nem mindig látta derűsen a jövőtFotó: Szabó Gábor - Origo

"Egy év alatt három műtéten estem át: a bal lábamba kaptam egy új térdet, jött egy gerinccsatorna-szűkület, majd kicserélték három csigolyámat. Két hónapot feküdtem Debrecenben a rehabilitációs klinikán, ahol rengeteg mindenre megtanítottak a dolgozók, amiért hálás vagyok. Jelenleg is személyi edzőt keresek, akivel le tudnék járni a konditerembe erősíteni, de senki nem mer vállalni! Nem volt túl felemelő időszak. Volt olyan szakasza a lábadozásomnak, hogy néha nem láttam az alagút végét. Kaptam folyamatosan a könyveket, napi 6-8 órát olvastam, de gyorsan meguntam, mert a könyvek tele vannak élettel. Nekem pedig hónapokig csak állt az idő. Reggel levittek egy konditerembe, majd délután is eltöltöttem ott pár órát, és minden foglalkozás után annyira kimerültem, hogy órákat aludtam. Kínkeservesen, de elfogadtam. Beletörődtem, hogy ez a sorsom, de nagyon nehéz volt. Bizonyos értelemben fatalista vagyok, és lehet, azért kaptam ezt a gondviseléstől, hogy kicsit lenyugodjak. Nagyon sok erőt és segítséget kaptam a családomtól" - mondta a Blikknek a színművész, aki nemsokára újra színpadra áll, az Év Sportolója Gálán lép fel