Sürgősen kellett megműteni Sebestyén Balázst, a vakbele majdnem perforálódott. A műsorvezető lassabban gyógyul, mint remélte.

A műsorvezető elmesélte, hogyan lett rosszul, és hogyan érzi magát most, az operáció után. Péntek este lett rosszul, a kocsiban. Érezte, hogy a fájdalom nem tréfa, nagyon szúrt. Balázs másnap reggelre sem lett jobban, így elment orvoshoz. Az ultrahangon kiderült, hogy vakbélgyulladása van, és a véreredményétől függöt, hogy kell-e műteni. A sebész még aznap este hívta is, hogy nem vicces az eredmény, azonnal meg kell operálni.

Sebestyén Balázs vakbele majdnem perforálódottFotó: Adrián Zoltán - Origo


"Az van, hogy negyven fele megijedsz, na. Mély altatás, csövet dugnak a torkodba, egyórás műtét, nem ráz a röhögés. Eszedbe jut, hogy azért még van egy-két dolgod, még szívesen felkelnél. A doki elmondja, hogy mi van, ha perforált volna. Felfújják a hasad szén-dioxiddal, kifeszítik – az fáj nagyon –, hogy hozzáférjenek kis műszerrel. Van egy félcentis lyuk a köldökömnél, egy oldalt és egy itt a hasamnál. Egyórás műtét, keltegettek, de nagyon nem akartam felkelni. Az éjszaka elég kellemetlen volt. Nem tudsz fordulni, nem tudsz nyelni. Most már csak nagyon fáj, nem tudok rendesen felülni, menni. És felkelsz reggel, és be van ültetve a bal kezedbe a branül, amibe infúziót akartak bekötni reggel, mert nem voltam olyan jól, de aztán megúsztam. Azóta itt fekszem, kapok injekciót a trombózis miatt. Fura, hogy egyik nap még egészséges vagy, aztán meg itt fekszel. A doki, miután kiszedte és megnézte a vakbelem, azt mondta: huszonnégy órám lett volna, mielőtt perforálódik"
- mesélte Balázs a rádióban, amikor hétfő reggel felhívták a kollégái.

A Bors megkeresésére Balázs annyit üzent a sajtósán keresztül, hogy bármennyire is szerette volna, kedden még nem lesz műsorban, de szerdán már talán be tud ülni a stúdióba. A lap úgy tudja, hogy hétfőn délután Balázs elhagyhatta a kórházat.