Blake Lively sérülése miatt áll a forgatás: nagyobb a baj, mint gondolták

forgatás sérülés baleset Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively még decemberben sérült meg az egyik forgatáson, most új filmjének készítői bejelentették, addig, míg teljesen fel nem épül a színésznő, felfüggesztik a munkálatokat.

Ryan Reynolds feleségének keze sérült meg a decemberi forgatások során, ám akkor még arról lehetett hallani, hogy komoly problémáról szó sincs, csupán ideiglenesen függesztik fel a munkálatokat. Most azonban úgy tűnik, mégiscsak nagyobb a baj, mint sejtették, bejelentették, hogy addig nem folytatják a felvételeket, míg teljesen fel nem épül a színésznő. Bár nem mondták, sokak szerint ez akár hónapokba is beletehet, így a készítők a csúszás miatt anyagilag is nehéz helyzetbe kerülhetnek - számolt be róla a DailyMail.

A The Rythm Section Mark Burnell kémregényein alapul, és nagyon izgalmasnak ígérkezik. A történet szerint a Blake Lively által alakított főszereplő repülőgép-szerencsétlenségben elveszíti a családját. Ezután a nő önpusztító életmódot kezd el folytatni egészen addig, míg ki nem derül, nem baleset történt, hanem terrortámadás. Ezután bérgyilkosként kezdi el keresni a felelősöket. A film eredetileg jövő februárban kerülne a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.