Blake Lively még decemberben sérült meg az egyik forgatáson, most új filmjének készítői bejelentették, addig, míg teljesen fel nem épül a színésznő, felfüggesztik a munkálatokat.

Ryan Reynolds feleségének keze sérült meg a decemberi forgatások során, ám akkor még arról lehetett hallani, hogy komoly problémáról szó sincs, csupán ideiglenesen függesztik fel a munkálatokat. Most azonban úgy tűnik, mégiscsak nagyobb a baj, mint sejtették, bejelentették, hogy addig nem folytatják a felvételeket, míg teljesen fel nem épül a színésznő. Bár nem mondták, sokak szerint ez akár hónapokba is beletehet, így a készítők a csúszás miatt anyagilag is nehéz helyzetbe kerülhetnek - számolt be róla a DailyMail.

A The Rythm Section Mark Burnell kémregényein alapul, és nagyon izgalmasnak ígérkezik. A történet szerint a Blake Lively által alakított főszereplő repülőgép-szerencsétlenségben elveszíti a családját. Ezután a nő önpusztító életmódot kezd el folytatni egészen addig, míg ki nem derül, nem baleset történt, hanem terrortámadás. Ezután bérgyilkosként kezdi el keresni a felelősöket. A film eredetileg jövő februárban kerülne a mozikba.