Liptai Claudia őszintén mesélt arról, mit gondol a plasztikai beavatkozásokról. Elmondta, hogy nem lát benne semmi kivetnivalót, azonban egy testrészéhez nem nyúlna: az arcához.

Manapság egyre többen fekszenek sebész kése alá, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Míg külföldön nem számít tabu témának, itthon még nem mindneki barátkozott meg ezzel a beavatkozással, így sztárjaink is csak óvatosan mesélnek arról, mi az, ami már nem a régi rajtuk.

De nem így Liptai Claudia! A sztármami őszintén elmondta véleményét a plasztikai műtétekről, sőt azt is elárulta, mi az, amit átszabatott már magán.

Liptai ClaudiaForrás: tv2

"Alapvetően nincs problémám a szépészeti beavatkozásokkal, de az arcomhoz nem érhet szike, ebben biztos vagyok. Nem bírnám elviselni, hogy nem én nézek vissza magamra a tükörből" - kezdte a Blikknek Liptai.

"A többi részemmel úgy vagyok, hogy ha jobban érzem magam attól, hogy valamit megcsináltatok, akkor irány a műtő. De ezt csak magam miatt csinálnám, nem a szerelmem miatt. Szerintem nem tudnék úgy kinézni, hogy ő ne szeressen" - mondta Clau, aki nem olyan régen ismerte el, hogy a melleit bizony ő is szépre szabatta.