Két hétig rettegésben élt Bangó Margit, addig várt ugyanis a rákszűrés eredményére. Félő volt, hogy visszatért a gyilkos kór, amit egyszer már leküzdött. 

Bangó Margit egyszer már legyőzte a rákot, 52 évesen felvette a harcot a mellében talált rosszindulatú daganatok ellen sikeresen. Annyi tünetmentes év után azonban nemrég ismét csomót talált a mellében, a vizsgálatok után pedig két hétig rettegésben élt: tartott attól, hogy kiújult a gyilkos kór a testében.

Bangó Margit két hétig rettegettForrás: Facebook/Bangó Margit

Bevallom, az volt az első gondolatom, hogy ha igaz a rémisztő gyanú, akkor nem vállalom azt a tortúrát, amin 52 évesen átmentem" - mondta Bangó Margit a Ripostnak. A művésznő hozzátette, pokoli volt az a 14 nap, amíg várakozott. "A várakozás két hete pokoli volt, nem kívánom senkinek. Az az igazság, hogy igyekeztem tartani magam, mert az unokám és a dédunokám rettenetesen megijedtek, de legbelül én is rettegtem. Tizennégy napig álmatlanul forgolódtam éjszakánként, azon agyaltam, hogy mi lesz velük, ha visszatért a betegségem, és már nem leszek képes úrrá lenni rajta. Nappal sem voltam önmagam, enni sem tudtam" - számolt be a megpróbáltatásokról Bangó Margit, de az aggasztó előjelek ellenére kiderült, hogy nem rákról van szó. "Hála Istennek, kiderült, hogy nem tért vissza a rák. Minden vizsgálati eredmény azt mutatja, hogy rendben vagyok" - árulta el a művésznő.