Székhelyi József színész küzd a tüdőrák ellen, de sajnos áttétes daganata elhelyezkedése és kiterjedtsége miatt műthetetlen. 

Székhelyi József jó ideje küzd súlyos betegsége ellen, eddig azonban nem sok jó híres szolgálhatott. A színész tüdőrákja áttétes, és úgy tűnt, kiterjedtsége miatt nem is műthető. Kemoterápiával kezelték a művészt, aki a vártnál sokkal jobban reagált a gyógyszerekre, ez pedig azt jelenti, hogy van remény!

Komoly betegséggel küzd a színész, de van remény a gyógyulásraForrás: Origo

"Néhány napja kaptam a jó hírt, hogy van remény, hogy tovább éljek. A most kézhez kapott leletek alapján úgy tűnik, hogy javult az állapotom, és ez fantasztikus hír. Megnyugtató az orvosoknak, mert látják, hogy az eljárás hatásos, és megnyugtató nekem is, mert jobban érzem magam. A kezelések természetesen még folytatódnak, nem hagyom abba, hátravan még három vagy négy kemoterápiás kúra. Biztató azonban, hogy már két alkalom után is jobbak az eredmények. Az életveszély továbbra is fennáll, bár már tudok bízni valamiben. Ez egy agresszív betegség, sajnos az elhelyezkedése és a kiterjedése miatt műthetetlen. A gyógyterápia azért szükséges, hogy legyőzzem a rákot, és ameddig csak lehet, elodázzam a halált. Úgy tűnik, hogy erre pedig most nagyobb esély van. Kapok még időt" - mondta a művész a Lokálnak. elárulta, kislánya nem tudja, hogy beteg. "Ha hazamegyek, akkor vár a családom, a kislányom. Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek. Sári rendkívül okos kislány. Nem beszéltünk arról, hogy beteg vagyok, de tudja, hogy baj van, hiszen látja, és jobbulásról szóló kis leveleket, üzeneteket hagy nekem. Ennél többet egyelőre, azt gondolom, nem kell tudnia" - mondta a színész.