Zsírsejtekkel védekezik az ízületi problémák ellen Gryllus Vilmos

Fotó: Mudra László - Origo -
zsír Gryllus Vilmos betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős fájdalmaktól szabadul meg Gryllus Vilmos, Kossuth-díjas zenész a saját zsírsejtes terápiának köszönhetően. Már síelni is el tudott menni, és a munkában sem jelentenek neki problémát az ízületi problémái.

"Zenészként a legrosszabb, ami történhet az emberrel, ha fáj a keze. Nekem sajnos egy baleset miatt a csuklómban alakult ki elég erős ízületi fájdalom. Végigjártam a specialistákat, de senki nem tudott segíteni" – mondta a Borsnak adott interjújában Gryllus Vilmos, akinek ízületeit mindössze egyszer kezelték eddig a saját zsírsejtes terápiával, de már síelni is el tudott menni.

Gryllus Vilmos újra gond nélkül gitározik. Fotó: Mudra László - Origo

A Kaláka együttes tagja az interneten talált rá a terápiára, amikor már gitárján a mélyebb hangokat nem tudta lefogni. Először az egyik csuklóját kezelték, mikor sikeresnek bizonyult, a másikat is, végül a csípője és a válla is megkapta az áhított gyógyulást. Utóbbi egy síbaleset során szenvedett szalagszakadást, de a mostani kiránduláson szerencsére semmi gond nem adódott, és családjában másnak nincsenek ízületi problémái.

"Jó látni, ahogyan az aspergeres fiunk segít a matekban a számolászavarral harcoló húgának"http://www.life.hu/drlife/20180201-azt-mondtak-hogy-szorongo-vegul-aspergerrel-diagnosztizaltak.htmlSzentgyörgyi Andreának és férjének három gyermeke van. Legidősebb fiuknál, Máriusznál 2016-ban diagnosztizálták az Asperger-szindrómát. Ezután Andrea is diagnosztizáltatta magát. Odáig azonban nagyon hosszú és tanúságos volt az út. Dr. LifeOrigoInfluenzavírusok, a százfejű sárkányokhttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20180205-influenza-egeszseg.htmlAz emberiség, mint a mesehős került szembe ezzel a „százfejű sárkánnyal” a XX. század első felének nagy járványai során. Az influenzavírus olyan, mint a mesebeli sárkány, amelynek, ha egy fejét levágjuk, újabbak nőnek a helyére. Évről évre változtatja a szerkezetét, és időnként nagy járványokat okoz. Próbáljuk újabb és újabb vakcinákkal, az újra kinövő fejeket levágni, de pillanatnyilag úgy fest a dolog, mintha ebben a versenyfutásban a vírus-sárkányoknak lenne előnyük. Hirdetés--Két hetet töltött terápián Selena Gomezhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ket-hetet-toltott-terapian-selena-gomez.htmlA két hetes tárpia után Selena Gomez erősebb mint valaha, párja, Justin Bieber pedig mindenben támogatja. Dr. Life--Ilyen gyönyörűen énekel a kislány, aki hamarosan megvakul - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ilyen-gyonyoruen-enekel-a-kislany-aki-hamarosan-megvakul-video.htmlMár közel 3 millióan látták azt a videót, amelyben egy mindössze 9 éves kislány énekel gyönyörű hangon. A kis Emma olyan betegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul. Dr. LifeOrigoJóindulatú daganatot találtak a dán királynő férjének tüdejébenhttp://www.life.hu/drlife/20180205-joindulatu-daganatot-talaltak-a-dan-kiralyno-ferjenek-tudejeben.htmlTüdőgyulladás kezelése során jóindulatú tüdődaganatot diagnosztizáltak II. Margit dán uralkodó férjénél - jelentette be pénteken a királyi palota. Dr. Life--Sasvári Sándor súlyos balesete óta először állt színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20180204-sasvari-sandor-balesete-ota-eloszor-allt-szinpadra.htmlJanuárban, lovaglás közben érte baleset Sasvári Sándort. A szörnyű sérülés után először állt színpadra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.