Erős fájdalmaktól szabadul meg Gryllus Vilmos, Kossuth-díjas zenész a saját zsírsejtes terápiának köszönhetően. Már síelni is el tudott menni, és a munkában sem jelentenek neki problémát az ízületi problémái.

"Zenészként a legrosszabb, ami történhet az emberrel, ha fáj a keze. Nekem sajnos egy baleset miatt a csuklómban alakult ki elég erős ízületi fájdalom. Végigjártam a specialistákat, de senki nem tudott segíteni" – mondta a Borsnak adott interjújában Gryllus Vilmos, akinek ízületeit mindössze egyszer kezelték eddig a saját zsírsejtes terápiával, de már síelni is el tudott menni.

Gryllus Vilmos újra gond nélkül gitározik.Fotó: Mudra László - Origo

A Kaláka együttes tagja az interneten talált rá a terápiára, amikor már gitárján a mélyebb hangokat nem tudta lefogni. Először az egyik csuklóját kezelték, mikor sikeresnek bizonyult, a másikat is, végül a csípője és a válla is megkapta az áhított gyógyulást. Utóbbi egy síbaleset során szenvedett szalagszakadást, de a mostani kiránduláson szerencsére semmi gond nem adódott, és családjában másnak nincsenek ízületi problémái.