Bangó Margit évtizedekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, így amikor nemrég újabb csomót talált, nagyon megijedt. Szerencsére kiderült, hogy nincs mitől félnie, de márciusban újabb biopsziára kell menni. Bármi is legyen az eredmény Bangó Margit azt mondta, újabb műtétre nem vállalkozik.

Bangó Margitnál évtizedekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizálták, ráadásul egytüdőembóliának köszönheti, hogy észrevették a betegségét. Rosszul lett, kórházba vitték, és akkor fedezték fel, hogy rákos. A művésznő keményen küzdött az életéért, de nagyon ki is merítette a sok kezelés. Ezért ijedt meg nagyon, amikor újabb daganatot talált a mellében. Napokig stresszes volt, várta az eredmény, és fellélegzett, amikor kiderült, nem tért vissza a rák. Teljesen azonban még nem nyugodhat meg, újabb biopsziára kell mennie.

Nem vállalna újabb műtétet Bangó MArgitForrás: TV2

Nem igazán szeretek kórházba járni, de tudomásul kell vennem, hogy a daganatos betegséget csak akkor tudják jó eséllyel meggyógyítani, ha időben észreveszik, ezért most kontrollokra kell járnom. Szerencsére az unokám és a dédunokám ebben nagyon következetesek, és a doktornőm is alapos. Márciusban még egy biopsziára is sor kerül, de bármilyen eredménnyel is zárul, újabb műtétre már nem vállalkozom. Remélem, nem is lesz rá szükség, hogy döntenem kelljen" – mondta a HOT! Magazinnak Margit, aki az életmódján is kénytelen változtatni: sokkal jobban fog figyelni magára.