Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegségben szenved

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
betegség Demcsák Zsuzsa Hashimoto-kór stressz és relaxáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény időszakon van túl Demcsák Zsuzsa. Orvostól orvosig járt, mire kiderült, hogy a gyógyíthatatlan Hashimoto-kór támadta meg szervezetét.

"Két hónapig orvostól orvosig jártam. Az egyik vérvétel után derült ki, hogy súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amelynek ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható. Úgy tűnik, nálam sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, de életem végéig pirulákat kell szednem" - mesélte a Story magazinnak az egykori tévés, aki azt is elmondta, milyen tünetei vannak ennek a betegségnek és mi válthatja ki. Kóros alvatlansággal, fáradékonysággal, indokolatlan hízással, hajhullással, bőrszárazsággal, memóriazavarral jár a kór. Két kiváltó oka lehet, vagy terhesség alatt alakul ki, vagy éveken át tartó súlyos stressz következménye.

Demcsák Zsuzsa először beszélt betegségéről Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa


Zsuzsa azt mondja, egy dolog számít neki, hogy túl van a nehezén, végre jól érzi magát a bőrében, és minden erejével azon dolgozik, hogy megtalálja azt, ami igazán boldoggá teszi.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.