Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegségben szenved

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
betegség Demcsák Zsuzsa Hashimoto-kór stressz és relaxáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény időszakon van túl Demcsák Zsuzsa. Orvostól orvosig járt, mire kiderült, hogy a gyógyíthatatlan Hashimoto-kór támadta meg szervezetét.

"Két hónapig orvostól orvosig jártam. Az egyik vérvétel után derült ki, hogy súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amelynek ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható. Úgy tűnik, nálam sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, de életem végéig pirulákat kell szednem" - mesélte a Story magazinnak az egykori tévés, aki azt is elmondta, milyen tünetei vannak ennek a betegségnek és mi válthatja ki. Kóros alvatlansággal, fáradékonysággal, indokolatlan hízással, hajhullással, bőrszárazsággal, memóriazavarral jár a kór. Két kiváltó oka lehet, vagy terhesség alatt alakul ki, vagy éveken át tartó súlyos stressz következménye.

Demcsák Zsuzsa először beszélt betegségéről Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa


Zsuzsa azt mondja, egy dolog számít neki, hogy túl van a nehezén, végre jól érzi magát a bőrében, és minden erejével azon dolgozik, hogy megtalálja azt, ami igazán boldoggá teszi.

Nyitott gerinccel született, most a fogát összeszorítva viseli el a műtétek sorozatát Gabikahttp://www.life.hu/drlife/20180212-igazi-harcos-ismered-meg-gabikat-aki-nyitott-gerinccel-szuletett.htmlIsmerjétek meg a nyitott gerinccel született, most ötödikes Gabikát, akinek szülei foggal, körömmel harcolnak azért, hogy egy nap a kislányuk minimális segítséggel, képes legyen önálló életet élni. Gabi imád suliba járni, bár nehezen nyílik meg a többieknek, állandóan mosolyog, és a tucatnyi műtétet is hősiesen viselte. Dr. LifeOrigoRákot diagnosztizáltak a magyar modellnél, Rábaközi Andreánálhttp://www.life.hu/drlife/20180214-rakot-diagnosztizaltak-a-magyar-modellnel-rabakozi-andreanal.htmlAz immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoÖsszefogtak zenésztársai a nagybeteg Orbán Józsiért, a 100 Folk Celsius zenészéérthttp://www.life.hu/drlife/20180214-osszefogtak-zenesztarsai-a-nagybeteg-orban-jozsiert-a-100-folk-celsius-zeneszeer.html2017 őszen derült ki, hogy Orbán József, a 100 Folk Celsius zenésze rákkal küzd. Barátai, zenésztársai mindenben támogatják, hamarosan pedig egy adománygyűjtő koncerttel is megpróbálnak segíteni neki. Dr. LifeOrigoAz új-zélandi lány, Grace Morgan majdnem meghalt csak azért, mert tampont használthttp://www.life.hu/drlife/20180214-az-uj-zelandi-lany-grace-morgan-majdnem-meghalt-csak-azert-mert-tampont-hasznalt.htmlEgyik pillanatról a másikra kezdték felmondani a szervei a szolgálatot. Az új-zélandi lány, Grace Morgan majdnem meghalt csak azért, mert tampont használt. Történetét azért osztja meg másokkal, hogy ne essenek ugyanebbe a hibába, és ha hasonló tüneteket tapasztalnak, azonnal forduljanak orvoshoz. Dr. Life--Orosz Barbi megsérült: rázárta a kocsiajtót az ujjárahttp://www.life.hu/drlife/20180213-orosz-barbi-megserult-razarta-a-kocsi-ajtajat-az-ujjara.htmlOrosz Barbit apró, de annál fájdalmasabb baleset érte: rázárta a kocsiajtót az ujjára, a fájdalomtól azonnal összerogyott. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.