Megterhelő időszakban van Sebestyén Balázs, hiszen helyt kell állnia A Fal forgatásán éppúgy, ahogy a Rádió 1 reggeli műsorában. A műsorvezető így túl sokat dolgozik, hiszen a rádiózás és a tévézés nagyon fárasztó egyszerre.

Egyre megterhelőbb Sebestyén Balázs munkája. A műsorvezető igyekszik mindenhol helytállni, de a szaporodó feladatai mellett nagyon nehéz mindig tökéletesen teljesíteni. Múltkor el is késett a rádióból, mert szüksége volt még egy kis időre, hogy pihenhessen. Ez nem csoda, hiszen reggel az országnak fújja az ébresztőt, utána pedig rohan A Fal forgatására.

Sebestyén Balázs kezd elfáradniFotó: Szabó Gábor - Origo

"Kellett még egy fél óra, ne haragudjatok, de egyszerűen muszáj volt. Az a helyzet, hogy kezdek elfogyni. Immár három hete nyomom reggel öttől este nyolcig, és néha már azt sem tudom, hol vagyok" - ezzel magyarázta a műsorvezető a hallgatóknak a késését. Hozzátette, már a vezetéssel is óvatosabb. "Kezdek lassabban hazaérni, mert már óvatosabban is vezetek" - mondta Balázs, aki a gyermekeit is ritkábban látja. "Lassan ott tartok, hogy a hét végén be kell mutatkoznom a gyerekeimnek" - árulta el a műsorvezető. Balázsnak vigyáznia kell, sokáig nem lehet ilyen feszített tempóban dolgozni, hiszen erre az egészsége is rámehet a szakértő szerint. "Az alvás semmivel sem pótolható, ezért nagyon komolyan kell venni, amikor a szervezet tiltakozik a túlterhelés ellen, mert ebből krónikus betegség is kialakulhat. Az életkortól, az egészségi állapottól, az életmódtól és az étkezési szokásoktól is függ az egyén terhelhetősége, de egy kiegyensúlyozott negyvenes férfinak sem érdemes túlfeszíteni a húrt" - mondta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus főorvos. 

Nemrég műtötték Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs délelőtt még a gyerekeivel játszott, este pedig már kórházban feküdt. Azonnal meg kell operálni, begyulladt a vakbele. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!