Színpadon, próba közben sérült meg Kállay Bori színésznő

színpad Operettszínház sérülés próba Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház próbáján sérült meg Kállay Bori színésznő: elég komoly baleset érte.

Javában zajlanak a próbák az Operettszínházban, készülnek a Kékszakáll bemutatására, ám nem sikerült minden úgy, ahogy eltervezték. A színpadon megsérült az egyik színésznő, méghozzá Kállay Bori.

Kállay Bori, a Budapesti Operettszínház színésznője Forrás: operett.hu


„Éppen próbáltunk a színpadon, amikor egy beállított mozdulat közben lecsúszott a lábam a pódiumról, és olyan rosszul léptem, hogy végighorzsoltam a sípcsontomat az egyik díszletelemmel. Jegeltem, de biztos be fog sárgulni meg kékülni, viszont remélem, hogy nagyobb probléma nem lesz ebből" – mondta a Ripostnak a színésznő. Van miért izgulnia, hiszen február 23-án bemutatják a darabot, de reméljük valóban nem komoly a sérülése.

Benkő László máján tavaly találtak rákos daganatot, megműtötték és meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-benko-laszlo-majan-tavaly-talaltak-rakos-daganatot-megmutottek-es-meggyogyult.htmlTavaly nyáron diagnosztizáltak májdaganatot Benkő Lászlónál, az Omega együttes billentyűsénél. Megműtötték, hosszú terápián van túl, már jól érzi magát és a színpadra is visszatér. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKate Upton fotózáson meztelenül esett a sziklák közé, életveszélyben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kate-upton-fotozason-meztelenul-esett-a-sziklak-koze-eletveszelyben-volt.htmlA Sports Illustrated tengerparti fotózásán esett a sziklák közé a meztelenül pózoló Kate Upton, a világ egyik legkeresettebb modellje. TV + SztárokOrigoÚjabb súlyos műtéten esett át Lerch Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-ujabb-sulyos-muteten-esett-at-lerch-istvan-v-moto-rock.htmlÚjabb súlyos koponyaműtéten esett át Lerch István, akit több mint egy éve a kórházban kezelnek. Felesége reménykedik abban, hogy nyárra talán hazaengedhetik a zenészt. Dr. Life--Kórházban van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-korhazban-van-szilagyi-istvan.htmlAz idős színész fia nyilatkozott az AcNews-nak. Dr. Life--Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxothttp://www.life.hu/drlife/20180215-alig-lehet-raismerni-a-repteren-fotoztak-le-michael-j-foxot.htmlNincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok. Dr. Life--Elvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.