Delhusa Gjont nem agydaganat miatt műtötték

Forrás: Mokka -
agydaganat műtét Delhusa Gjon kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon a Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy azonnal operációra szorult elhúzódó fejfájás miatt, egyesek pedig rögtön a legrosszabbra gondoltak: azt hitték, agydaganata van a zenésznek, aki most elárulta, valójában miért szorult beavatkozásra. 

Elhúzódó fejfájása miatt került kórházba Delhusa Gjon, az orvosa pedig azonnali műtétet javasolt. Erről ő maga számolt be a Facebook-oldalán, és mindenkinek azt tanácsolta, problémáikkal azonnal forduljanak szakemberhez, soha ne halogassák a vizsgálatot. Arról azonban nem ejtett szót, hogy pontosan mi is volt a baja, így sokan a legrosszabbra gondoltak: azt hitték, agydaganata volt a zenésznek. Delhusa Gjon most a Mokkában reagált ezekre a feltételezésekre.

Delhusa Gjont nem agydaganat miatt műtötték Forrás: Mokka

„A bolhából elefánt lett csinálva. Annyi történt, hogy egy kisebb sportsérülés, sebecske nem gyógyult be. (...) Elmentem a bőrgyógyászhoz, és azt mondta, hogy ez egy nem gyógyuló seb, és azonnal meg kell műteni. Tulajdonképpen majdnem halálhíremet keltették, és gyakorlatilag egy zsírmirigy volt, amit eltávolítottak" – mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.