Élete nehéz időszakáról vallott Rippel Feri. Rosszul érezte magát és attól rettegett, hogy esetleg rákos. Szerencsére tévedett.

Kiváló egészségnek örvend a 47 éves Rippel Feri, de sajnos nem volt ez mindig így, életében volt egy nagyon nehéz időszak. Számtalan furcsa tünetet vett észre magán, ami miatt végül orvoshoz fordult, de a szakemberek sem tudták megállapítani, hogy mi a baja.

Több negatív dolgot is felfedeztem magamon. Felszedtem néhány plusz kilót, ami a munkámban is nehézségeket okozott. Folyamatosan izzadtam, és ha csak a kormány előtt ültem, akkor is úgy vert a szívem, mintha órák óta futnék. A hangulatom szintén nagyon ingadozó volt, egyik pillanatban még szenvedélyesen, energikusan álltam a dolgokhoz, a következő percben pedig már teljes letargiában ültem, és csak bámultam magam elé." – mesélte a Blikknek Rippel Feri, aki már-már attól rettegett, hogy rákos. „Orvostól orvosig jártam. Voltam kardiológián, mert ijesztő volt, ahogy a szívem működött. Megállapították, hogy kezdődő cukorbetegségem van, és refluxos is lettem. Teljesen magam alatt voltam. Azon gondolkodtam, hogy ennek itt nem lehet vége, még annyi dolgom van. Itt van a családom, a szeretteim, a barátaim."

Végül ő maga kezdett utánajárni a dolgoknak, egészséges életmódra váltott, alaposan lefogyottés a közérzete is jobb lett. Kerüli a stresszt, igyekszik sokat pihenni és pozitívan gondolkodik. Ennek következtében ma már teljesen jól érzi magát, szinte soha nem betegeskedik, még a kezdődő cukorbetegsége is megszűnt és rátalált a szerelem is.

Rippel Feri nehéz időszakáról vallottForrás: Facebook/Mokka