Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
műtét botox plasztikai sebész Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon szépészeti beavatkozásra készült, amikor kiderült, hogy a fején lévő sebet műteni kell.

Delhusa Gjonról néhány hete derült ki, hogy sürgős beavatkozásra szorult, és mivel nem árult el róla részleteket, mindenki a legrosszabbra gondolt. Azt hitték, agydaganattal műtötték a sztárt, de szerencsére közel sem álltak az igazsághoz, de a híresztelések miatt a zenész kénytelen volt elárulni, hogy mi is történt pontosan.

Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell Forrás: ATV/Esti Frizbi

„Elég hiú pasas vagyok, és itt van a homlokomon ez a rohadt mély ránc. (...) Bementem a Honvéd Kórházba, a plasztikai orvoshoz és mondtam neki, hogy ezzel csináljon valamit. Hallottam, hogy be lehet adni injekciót, és mondtam, hogy most itt az ideje" – mesélte Hajdú Péternek Delhusa Gjon az ATV Esti Frizbi című műsorának felvételén. Ekkor azonban az orvos észrevette a zenész sebét a fején, így előbb azt látta el. „Mondta, hogy ezt azonnal ki kell műteni, mert ez nő" – árulta el Gjon, akin azonnal el is végezték a beavatkozást.

Tüdőrákja ellenére is cigarettázik Orbán Józsihttp://www.life.hu/drlife/20180228-tudorakja-ellenere-is-cigarettazik-orban-jozsi-100-folk-celsius.htmlTüdőrákkal kezelik, mégsem tette le a cigarettát Orbán Józsi. Erről Hajdú Péternek vallott. Dr. LifeOrigoJuan Pedro Franco, a világ legkövérebb embere már lábra tud állni, 250 kilót fogyotthttp://www.life.hu/drlife/20180228-juan-pedro-franco-a-vilag-legkoverebb-embere-mar-labra-tud-allni-250-kilot-fogyott.htmlSaját hálószobájának fogja a mexikói Juan Pedro Franco, aki a világ legkövérebb embere címmel került be a Guinness Rekordok könyvébe. Már több gyomorműtéten is áteset, most 250 kilótól szabadult meg. Célja, hogy egyedül sétálhasson. Dr. Life--Orbán József daganata körömnyire összezsugorodotthttp://www.life.hu/drlife/20180228-orban-jozsef-daganata-koromnyire-osszezsugorodott-kemoterapia.htmlHajdú Péter vendége volt Orbán Józsi, akinél ősszel diagnosztizáltak daganatos betegséget. A 69 éves énekes most elárulta, lassan végéhez közeledik a kezelés és szerencsére a daganat összezsugorodott. Dr. LifeOrigoGáspár Győző nemzőképtelenné vált a gyógyszerek miatthttp://www.life.hu/drlife/20180228-gaspar-gyozo-nemzokeptelen-lett-a-gyogyszerek-miatt.htmlGáspár Győző és Gáspár Bea sokat küzdöttek azért, hogy második gyermekük, Virág a világra jöjjön. Egyáltalán nem ment egyszerűen, hiába volt Bea makkegészséges, Győzővel bizony gondok voltak. Dr. Life--Joshi Bharathoz nem nyúlhat orvoshttp://www.life.hu/drlife/20180226-joshi-bharathoz-nem-erhet-orvos.htmlÁltalában ő kérdez, de ezúttal Joshi Bharat volt az, aki válaszolt. Elárulta például azt, hogy nem igazán kedveli az orvosokat, hozzá nem is nyúlhatnak. Dr. Life--Brigitte hatalmas vaginája miatt fordult orvoshoz: tönkretette az életét (18+)http://www.life.hu/drlife/20180227-brigitte-hatalmas-vaginaja-miatt-fordult-orvoshoz-tonkretette-az-eletet.htmlSegítséget kért Brigitte, ugyanis hatalmas vaginája tönkreteszi az életét: a férfiak menekülnek tőle. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.