Koncert közben kapott infarktust a Piramis zenekar egyik tagja, Nyemcsók János, Csoki

Forrás: pixabay.com -
koncert infarktus Piramis zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, hosszú idő után először koncertezett a Piramis zenekar. A koncert közben Nyemcsók János infarktust kapott.

Az utolsó számnál már nem tudott a színpadon tartózkodni Nyemcsók János, aki infarktust kapott, miközben Som Lajosra, a zenekar egykori frontemberére emlékezett.

A zenészt ellátták, a zenekar tagjai Facebook bejegyzésben adtak hírt az állapotáról.

Berki Krisztián megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180304-berki-krisztian-megbetegedett-foto.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta épp szerelmes hétvégéjüket töltik Dunakilitin, ám a megfázás közbeszólt, Berki beteg.Dr. Life--Tücsi párja, Sofron István jégkorongozó megsérült: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180304-tucsi-parja-sofron-istvan-jegkorongozo-megserult-video.htmlTücsi vőlegénye, Sofron István jégkorongozó a 30. születésnapja előtt néhány nappal súlyos balesetet szenvedett. Dr. LifeOrigoPaudits Béla nagyon rosszul van - baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20180217-paudits-bela-nagyon-rosszul-van-baleset-erte.htmlNagyon rossz állapotban van Paudits Béla. Baleset érte a színészt, sokszor elveszti az emlékezetét.Dr. Life--Delhusa Gjon elmondta, miért kellett azonnal műteni: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180217-delhusa-gjon-elmondta-miert-kellett-azonnal-muteni-foto.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, azonnal műteni kellett Delhusa Gjont, aki nem múló fejfájással látogatta meg orvosát.Dr. Life--Liptai Claudia a plasztikai beavatkozásokról mesélthttp://www.life.hu/drlife/20180131-liptai-claudia-plasztikai-beavatkozasokrol-meselt.htmlLiptai Claudia őszintén mesélt arról, mit gondol a plasztikai beavatkozásokról. Elmondta, hogy nem lát benne semmi kivetnivalót, azonban egy testrészéhez nem nyúlna: az arcához. Dr. Life--Öngyilkos lett a Glee című sorozat pedofil sztárja, Mark Sallinghttp://www.life.hu/drlife/20180130-ongyilkos-lett-a-glee-cimu-sorozat-pedofil-sztarja-mark-salling.html2015-ben tartóztatták le a Glee sorozat sármos sztárját, a vád gyerekpornó birtoklása volt. Tavaly a színész bevalotta bűnét, amiért idén márciusban kellett volna felelnie. Ezt nem várta meg, inkább saját kezével vetett véget életének. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.