Hólyagfájdalom szindrómával közd a magyar lány, Gyovai Éva

Forrás: Thinkstock -
húgyhólyag szindróma fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 97 ezren osztották meg annak a magyar nőnek a posztját, aki különös és ritka betegségben szenved: hólyagfájdalom szindrómával küzd, ami borzalmas fájdalommal jár és gyógyíthatatlan. Sorstársakat keres.

Elviselhetetlen fájdalmak között éli az életét Gyovai Éva, aki végső elkeseredésében a világ elé tárta problémáját. Facebookon kért segítséget, posztját 97 ezer ember osztotta meg. A 26 éves lány azért döntött úgy, hogy megosztja legféltettebb intim titkát, mert sorstársakat keres. Éva egy ritka és fájdalmas betegségben szenved: hólyagfájdalom szindrómával küzd, ami gyógyíthatatlan.

Fájdalmas betegséggel küzd a magyar nő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Sokat gondolkodtam, hogy nyilvánosság elé merjem-e tárni a legféltettebb, legintimebb titkomat, de rádöbbentem, hogy ez az utolsó esélyem. Azt remélem, ennek a lépésemnek köszönhetően találok más IC-szindrómás betegeket, s együtt közelebb jutunk egy jobb élet lehetőségéhez" – mondta a Ripostnak Éva, aki rengeteg kezelést kipróbált már, ám ahhoz is sok idő kellett, hogy rájöjjenek, ez okozza a problémát. A fiatal lány azt is elárulta a lapnak, rengeteg üzenetet és támogatást kapott. "

A legfőbb cél, hogy találjunk egy olyan szakembert, aki biztosan tud segíteni abban, hogy élhető életet élhessünk,

Hólyagfájdalom szindróma

Ritka, fájdalmas és gyógyíthatatlan betegség, amely a hólyagot védő nyákréteg hiánya miatt alakul ki. Ez lenne felelős azért, hogy a vizeletben található sók, és egyéb anyagok ne ingereljék a hólyagot, de ez esetben a védőréteg foltokban hiányzik, az állandó irritáció miatt pedig gyulladás alakul ki. Magyarországon 20 ezren lehetnek érintettek, de csak néhány százat diagnosztizáltak, mivel nagyon nehezen ismerik fel a betegséget.
Fáradt, de továbbra is optimista a rákkal küzdő Székhelyi József http://www.life.hu/drlife/20180310-faradt-de-tovabbra-is-optimista-a-rakkal-kuzdo-szekhelyi-jozsef.htmlFáradt, de jobban érzi magát Székhelyi József, aki ősz óta kapja a kemoterápiás kezeléseket. Dr. LifeOrigoVizsgálatok eredményét várja az agydaganattal műtött nyíregyházi focista, Markovics Mátéhttp://www.life.hu/drlife/20180310-vizsgalatok-eredmenyet-varja-az-agydaganattal-mutott-nyiregyhazi-focista-markovics-mate.htmlMarkovics Dávid nyíregyházi focistánál nemrégiben agydaganatot fedeztek fel. Az egyik meccsről szállították kórházba. Már túl van a kemoterápián, jelenleg arra vár, hogy kiderüljön, hogyan tovább. Dr. LifeOrigoKóbor János influenzás, de nem akar orvoshoz mennihttp://www.life.hu/drlife/20180310-kobor-janos-influenzas-de-nem-akar-orvoshoz-menni.htmlAmíg az Omega tagjai a Fonogram-díjátadón ünnepeltek, addig Kóbor János otthon pihent: a zenész ugyanis nagyon beteg, de orvoshoz nem akar menni. Dr. Life--Selena Gomez majdnem meghalt veseátültetése közbenhttp://www.life.hu/drlife/20180309-selesna-gomez-majdnem-meghalt-veseatultetese-kozben.htmlSelena Gomez nagyon komoly műtéten esett át tavaly májusban: veseátültetése volt. Önmagában is borzasztóan rizikós egy ilyen beavatkozás, de most kiderült, hogy az operáció során veszélyes komplikációk merültek fel. Az énekesnő majdnem belehalt az életmentő műtétbe. Dr. LifeAFPAz arcunk megfigyelésével számos betegség fülön csíphetőhttp://www.life.hu/drlife/20180309-az-arcunk-figyelesevel-szamos-betegseg-fulon-csipheto.htmlA szem rángása vagy akár a megvatagodtot orr is előjele lehet valami rendellenességnek, ami a szervezetünkben mutatkozik. Érdemes figyelni magunkat a tükörben, hiszen számos betegséget jelez az arcunk. Dr. Life--Így néz ki most a szem nélkül született kisfiú: már 6 éves (18+)http://www.life.hu/drlife/20180309-igy-nez-ki-a-most-a-szem-nelkul-szuletett-kisfiu-mar-6-eves.htmlNagyon ritka rendellenességgel született egy amerikai kisfiú: nem tudott kifejlődni a szeme. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.