A Gáspár családot több szerencsétlenség is érte az utóbbi időben, most Gáspár Bea nyelvéről távolítottak el egy daganatot. Győzike szinte beleroppant a félelembe, hogy elvszítheti imádott feleségét.

"Már elveszítettem egy embert, aki nagyon fontos volt a számomra: az édesanyámat. A mai napig nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ő nincs többé. Most meg Beánál daganatot találtak..." - mesélte a Blikkrúzsnak Gáspár Győző. Felesége, Bea nyelvéről jóindulatú daganatot távolítotatk el az orvosok. A showman bent volt feleségével a műtőben is. 

Bea asszony rendbejön, de Győzikét nagyon megviselte a betegségForrás: MTI/Kollányi Péter

"Majdnem elájultam, de ott voltam végig Bea mellett. Egy olyan csomót távolítottak el a feleségem nyelvéről, ami kemény volt, mint a kő. Elég ijesztő volt, de az orvosok gyorsan megnyugtattak, hogy nem kell izgulni, mert ez egy jó indulatú szövetburjánzás. Beának aztán egy ideig nagyon fáj a műtét helye, sem enni, sem beszélni nem tud rendesen, de szerencsére azóta rendbejött" - mondta Győzike, aki a tavalyi NAV-os botránya is megviselt. Mint mondta: még mindig rosszul van, ha szirénázó autót hall.