Rippel Feri most olyan egészséges, hogy majd' kicsattan, de nem volt ez mindig így: májkárodosáa volt egykor a sportolónak. 

Rippel Feri világéletében sportolt, ennek ellenére nem volt teljesen egészséges. Egyik probléma jött a másik után, így úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat. Az egyik ilyen pillanat az volt, mikor az orvosok közölték vele, hogy májkárosodása van. Szerencsére mára már nincs baja, és ezt a különleges diétájának köszönheti

Rippel Feri remekül érzi magát mióta különleges diétán van"Forrás: Facebook/Mokka "

„A májam regenerálódott. Azt mondták nekem, hogy Rippel úr, magának elég zsíros a mája. Akkor elgondolkoztam, hogy mitől, nem is nagyon iszom alkoholt. Azt mondták, hogy ez a nem alkohol eredetű májkárosodás. Tehát ez az ételek miatt van" – mondta az ATV vasárnapi Esti Frizbi című műsorának felvételén Rippel Feri, aki azóta, hogy ketogén diétán van, nem küzd semmilyen problémával: regenerálódott a mája, a teste pedig jobban működik, mint valaha.

Rippel Feri több mint 20 kilót fogyott: a NASA is vizsgálja

Rippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!